Iako većina žena misli kako zna sve o seksu i pripadnicima suprotnog spola, postoje određeni mitovi koji su, koliko god oni zvučali nestvarno, duboko ukorijenjeni u našu svakodnevicu. Kako ne bi bili u zabludi donosimo šest najvećih mitova o muškarcima i njihovoj seksualnosti

1. Veličina je garancija dobrog seksa
Veličina nije na odmet, ali nikako ne garantira i kvalitetan seksualni život. Rezultati istraživanja su pokazali kako je 85% žena zadovoljno veličinom penisa svoga partnera, a samo 55% muškaraca je zadovoljno svojim 'opremom'. Primjećujete li gdje leži problem?

2. Kakav nos takav ponos
Veličina stopala ili nosa te dužina prstiju nemaju nikakve veze s veličinom njegovog penisa. Muškarci nježne građe mogu biti itekako obdareni.

3. Visina pokazuje veličinu
Snažni i visoki muškarci ne moraju nužno biti veliki i snažni u donjem djelu. Isto vrijedi i za niže muškarce. Veličina niti u ovom slučaju ne igra nikakvu ulogu.

4. Dobar ljubavnik mora imati i ljubavni tepih
Ako je muškarac dlakav ne znači da je i dobar ljubavnik. Stupanj dlakavosti nema nikakve veze s muškim hormonom testosteronom, a time niti s libidom.

>> 15 stvari koje sigurno niste znali o seksu

>> 7 smrtnih grijeha za vezu

5. Svi muškarci masturbitraju
Iako zvuči kao iznenađenje, ali postoje muškarci koji jednostavno ne masturbiraju. Istraživanja su pokazala kako oko pet posto muškaraca nikada nije niti neće masturbirati.

6. Muškarci su uvijek spremni za seks
Da, ako imaju 17 godina. Međutim, kako muškarci stare, mijenja se i njihov libido pa postaju fokusiraniji i na druge životne aspekte, a ne samo na seks.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju