Čak i u najboljoj namjeri, muškarci ponekad znaju izreći rečenice od kojih se ženama diže kosa na glavi ili upali alarm za početak svađe. Kako biste je izbjegli probajte nekako prešutjeti 5 nepoželjnih rečenica u vašoj vezi

Rečenica br. 1:
'Ne sviđa mi se ta suknja (ili bilo koji dio odjeće)'


I dok muškarac provede maksimum 30 sekundi prilikom odjevanja, provjeravajući samo je li na njima sve čisto i ispeglano, žena može provesti sate i sate razmišljajući o svojoj modnoj kombinaciji.

Ukoliko ona obuče nešto što ne volite, budite taktični i recite kako je obožavate u nekoj drugoj odjeći.

Rečenica br. 2:
'Vau, ona je seksi' ili 'Hajde da probamo u troje'

Ukoliko ne razmišljate i kažete ovako nešto, partnerica će gotovo 100 posto pomisliti 'Ja mu nisam dovoljna'. Da biste shvatili kako se ona osjeća, zamislite obrnutu situaciju i shvatit ćete kakvu ste glupost izrekli.

>> 5 dobrih starih poza u seksu na puno bolji način

Želite li izbjeći ovakve situacije, i ukoliko vas vaša draga upita je li neka njezina prijateljica seksi, taktično odgovorite potvrdno, ali uvijek istaknite volite samo nju.

Rečenica br. 3:
'Ja tebe ne zaslužujem' ili 'Zaslužuješ boljeg od mene'

Čak da je to i točno, govoreći joj da je iznad vaše lige može je samo uvjeriti u to što joj govorite. Ona možda već i osjeća da ima može imati boljeg dečka od vas.

Međutim, ona u vama vidi nešto što ne prepoznaje kod ostalih muškaraca - možda vaš humor, šarm, vašu sposobnost da je učinite sretnom ženom. Ne potencirajte vaše probleme ili nedostatak samopouzdanja, jer ako joj date razlog, može ga stvarno upotrijebiti kao razlog za odlazak.

>> 20 fraza koje rješavaju svađe s partnerom

Rečenica br. 4:
'Imaš li PMS?'

Ako primijetite da je neraspoložena, nemojte nikad postaviti ovo pitanje. Umjesto da potencirate razloge, i samim tim dovedete do svađe, probajte ostvariti komunikaciju i natjerati svoju partnericu da priča o svojim problemima.

Rečenica br. 5:
'Jesi li svršila?' ili ' Je li bilo dobro'

Ukoliko u seksu oboje uživate, njeni uzdasi govore više od riječi i zato nikad nemojte postaviti ovako glupo pitanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju