Veličina i libido dvije su potpuno različite stvari. I dok muškarci sanjaju o dva do tri centimetara više, žene žele biti zadovoljene za što je potrebna seksualna kondicija i izdržljivost. Želite li pronaći snažnog muškarca važno je čitati između redaka i prepoznati znakove plodnosti i snage libida. Donosimo 5 činjenica koje će vam pomoći prepoznati pravog pastuha

1. Pivski trbuh
Iako će mnogo žena reći kako je trbuščić kod muškarca vrlo seksi, budite oprezne jer je preveliki trbuh povezan s visinom testosterona, muškog hormona koji je zadužen za libido. Masne naslage oko struka itekako utječu na libido, posebno kod muškaraca iznad 30 godina.

'Testosteron je poput goriva koje pokreće automobil. Ako je nizak to znači da ima premalo goriva što se manifestira umorom, bezvoljnošću i pomanjkanjem seksualne želje te smanjenom plodnošću.' Objašnjava Doktor Harry Fisch, autor knjige ' Size Matters'.

2. Fizička aktivnost
Ako je seks u vašem životu vrlo visoko na ljestvici životnih prioriteta, za vas je svakako fizički aktivan muškarac. Pripadnici jačeg spola koji se bave sportom ili nekom drugom fizičkom aktivnošću imaju višu razinu muškog hormona, a samim time i i viši libido.

Testosteron je potreban i za jačanje mišićne mase, pa ako se vaš muškarac može pohvaliti snažnim bicepsima ili seksi trbušnjacima zasigurno će se njegova snaga pokazati i u seksualnoj snazi i izdržljivosti.

>> Pogledajte gdje žive najobdareniji muškarci

3. Pametni partijaner

Velike količine alkohola kao i pušenje u velikoj količini utječu na muški libido. Pušenje sužava krvne žile što znači i slabiji protok krvi u muški spolni organ što može uzrokovati probleme s erekcijom.

Isti učinak ima i ispijanje velikih količina alkohola u što su se vjerojatno uvjerile mnoge žene koje su nakon odličnog noćnog provoda umjesto vruće zabave dobile uspavanog ljepotana.

4. Veličina testisa
O dugoročnom seksualnom potencijalu vašeg partnera možete saznati i uz pomoć njegovih testisa. Normalne dimenzije su veličine oraha. Ako su manja (primjerice veličine trešnje), to bi značilo da imate razloga za brigu. Manji testisi znače i manju tvornicu sjemena.

5. Duljina snošaja
Prosječna duljina seksualnog odnosa je dvije minute, a sve kraće od toga (izuzev strastvenog seksića na brzaka) smatra se preranom ejakulacijom. Isto vrijedi i za muškarce koji ma treba čitava vječnost. Za predugi seks je odgovorna i prečesta masturbacija, kao i lijekovi poput antidepresiva. Sredina je uvijek najslađa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju