Kada u vezi dođe do nevjere teško je odgovoriti na pitanje oprostiti ili ne, no muškarci gotovo uvijek imaju svoje razloge zašto su to učinili. Neki od njih su jednostavno preloši da bi ih žene saslušale

Nevjera je stvar o kojoj partneri u skladnim vezama ne razmišljaju, no kada i ako se dogodi samo dvije osobe će znati ima li za nju opravdanja. Ipak, muškarci su često ti koji će stvar pokušati objasniti.

>>10 glavnih krivaca za raspad brakova

Povrijeđene žene koje do tog trenutka nisu izgubile vjeru u ljubav vjerojatno će pronaći snage da ih saslušaju, no neke od izjava koje slijede to jednostavno ne zaslužuju. Provjerite u što sve muškarci vjeruju.

1.'Prevario sam te zato što sam mogao'
Teško za povjerovati, no neki od njih razmišljaju baš tako. I što je najgore to će vam i reći. Pružila se prilika i oni su je iskoristili. Sva daljnja ispitivanja i objašnjenja su suvišna. To se dogodilo, a kada se pruži nova prilika ponovo će je iskoristiti.

>>Znate li kada se događa najviše preljuba?

2.'Zato što si prepametna (ili još gore predobra) za mene'
Ova isprika je možda najgora od svih. Zamislite samo trenutak u kojem vam partner koji vas je prevario govori da ste prepametni ili predobri za njega. Smiješno i vrijedno ulaska u anale najglupljih muških izjava svih vremena.

3.'Ona me jednostavno smotala!'

Ponekad se posluže isprikom da im jednostavno nije jasno što se dogodilo i kako su se uopće našli u takvoj situaciji. Time se poslužio i Alex Rodriguez koji se nakon kartke afere s Madonnom vratio supruzi. Ona se pak povjerila prijateljicama i izjavila kako kraljica popa ima moć nad njezinim mužem. 'Ona mu je isprala mozak, ja ga jednostavno ne prepoznajem. On više nije onaj predivan muž i dobar otac', pojasnila je prevarena supruga.

4.'Ja sam poseban!'

Izgleda kako je to rečenica koju si neki muškarci ponavljaju svako jutro prilikom pranja zubiju. I onda uspiju i druge uvjeriti u to. Isprika koju će ponuditi vama ustvari će biti samo potraga za potvrdom kako je i vama jasno da je on poseban. I kako onda uopće možete zamisliti da mu je ta žena mogla odoljeti. pa on vas je morao prevariti. i naravno, to će učiniti ponovo.
 

5.'To stoji u opisu mog posla'
Ovom isprikom se pokušao izvući Jon Bon Jovi koji je zbog nevjere bacio u vjetar brak koji je trajao dugih 19 godina. 'To je dio posla', pojasnio je pjevač. Jedna rečenica je bila dovoljna za pokretanje brakorazvodne parnice.
 

6.'Ponudio sam joj rame za plakanje'
I onda se usred suza i jadikovki rodila neobjašnjiva strast. I ovo je jedan od onih razloga koje uopće nije potrebno komentirati.

7.'Ona me razumjela'
Drugim riječima ona je bila pristojna, davala je komplimente i smješkala se. Radila je sve ono što dugogodišnja partnerica ili supruga s vremena na vrijeme zaboravi napraviti. Tri odlična razloga za nevjeru.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju