Predigra je vrlo važan dio seksa koji itekako utječe na razinu zadovoljstva i strasti. Baš ako i žene i muškarci uživaju u početku strastvene igre koja naglasak stavlja na oralni seks. Doznajte kojih 7 trikova oralni seks mogu dovesti do vrhunca

1. Upotrijebite zube
Zubi i oralni seks baš i nisu dobra kombinacija, ali mogu biti odličan dodatak zadovoljstva. Tijekom zadovoljavanja partnera lagano grickanjem i trljanjem okrznite njegovo spolovilo i čekajte reakciju.

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

2. Preduhitrite ga
S igrom možete započeti i prije nego se vaš partner uzbudi. Primite ga nježno i usnama i jezikom započnite igru. Ne zaboravite da imate dvije ruke zato budite maštoviti.

>> Znate li što muškarci stvarno žele raditi u krevetu?!

3. Budite glasne
Zvukovi zadovoljstva uvijek su dobro došli. Tiho stenjanje i uzdasi tijekom oralnog seksa uzbudit će ga u trenu.

4. Pozirajte
Skinite svu odjeću sa sebe i namjestite se tako da vas partner može dobro vidjeti. Ako vas tijekom felacija ne počne dodirivati na strateškim mjestima učinite to same.

5. Potražite pomoć
Želite li zapapriti oralni seks upotrijebite pomagala. Nije riječ o igračkama iz seks trgovine već o malim kućnim trikovima. stavite gumu za žvakanje ili bombon od mente u usta ili pak rashladite usnu šupljinu kockicom leda i priuštite mu užitak koji se ne zaboravlja.

6. Proširite horizonte
Muškarci su jako osjetljivi na područje oko testisa i anusa, zato budite kreativni. Nježnim dodirima, poljupcima i masiranjem možete učiniti čuda.

7. Podmažite teren
Iako je slina vrlo važan faktor dobrog oralnog seksa postoje i drugi načini kako situaciju učiniti skliskom. Bebi ulje, lubrikanti ili masna krema savršeni su za podmazivanje. Namastite ruke i krenite od bedara preko prepona pa sve do strateškog mjesta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju