Poza 69 koliko god imala kultni status u svijetu senzualnih užitaka, neke zbog neiskustva može dovesti i do frustracija. Pomoću slijedećih osam savjeta možete je dovesti do savršenstva, a kada ih jednom usvojite nećete moći više zamisliti seks bez toga broja

Neki tvrde da poza 69 predstavlja najveći erotski doživljaj jer istodobno dajete i primate užitak. Ime je dobila po tome jer podrazumijeva da je glava jednog partnera okrenuta prema prstima drugog, baš kao kod broja 69, kako bi se simultano pružio oralni seks.

1. Guranje genitalija u partnerovo lice je prilično besramno i upravo zbog toga je toliko oslobađajuće. Žena u trenutku može zaboraviti na stidljivost i uzbuditi se kao nikad prije.

2.
Kod ove poze izložen je čitav zdjelični dio pa partner ima pristup cijeloj stidnici i anusu i tako može stimulirati puno više nego samo vaš klitoris.

3. Neke muškarce ova poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju. Zbog toga je dobro da on počne raditi na vama prije nego vi na njemu.

4. Obratite pažnju na ono što radite. Ovo više vrijedi za muškarce jer su ženama za postizanje vrhunca potrebni ujednačeni pokreti jezikom.

5. Nemojte se previše zanijeti. Neke žene tijekom klimaksa nesvjesno čvrsto stisnu vilicu, no kod poze 69 ne smijete zaboraviti da u ustima imate vrlo ranjivi dio tijela.

6. Koristite i ruke. Kada se malo želite odmoriti, maknite usta i podražaj stimulirajte na opušteniji način.

7. Stavite partneru jastuk ispod glave da ne bi istegnuo vrat dok podiže glavu kako bi uspostavio kontakt.

8. Odvažniji mogu isprobati i pozu 69 naglavačke koja će vam priuštiti jedinstveni orgazam. Pozu ćete izvesti tako da legnete na krevet tako da vam glava visi s ruba, a vaš partner se sagne i podigne vas tako da su mu vaše noge oko vrata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju