Aleksandr Štulhofera je jučer predstavio svoju prvu knjigu 'Što je za mene seks'. Riječ je o zbirki kolumni objavljenih u Cosmopolitanu, a zanimljive teme koje govore o zadovoljstvima, užicima i ljubavi zasigurno će čitatelje potaknuti na razmišljanje

Prva popularno-znanstvena knjiga najpoznatijeg Hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera pod nazivom 'Što je za mene seks' zbirk je kolumni objavljenih u Cosmopolitanu tijekom tri godine.

Zanimljive teme koje se kriju iza još zanimljivijih naslova daju odgovore na brojn pitanja kao što su: Što je dobar seks, ima li seksa i nakon ljubavi, kakva je veza između seksa i emocija te na još mnoga druga.

Sve one govore o seksu, ali ne i samo o seksu. Priče su to koje propituju naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja, bave se odnosima između dvoje ljudi, pričaju o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku.

O tome kako smo istodobno i snažni i senzibilni i ranjivi, o tome koje nam se stvari sviđaju te kako to da nam se nešto sviđa s nekim osobama, a s drugima ne.

Potiču nas da razmišljamo o rušenju postavljenih granica i zadanih okvira te o propitivanju društvenih normi i predrasuda.

Ovo nije knjiga koja će vam reći kako se ponašati u kojem trenutku, ali će vas potaknuti da razmišljate o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima užicima i o ljubavi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju