I dok se mnoge hrvatske zvijezde srame priznati da su otišle pod nož Aleksandra Grdić otvoreno priznaje kako njezine grudi nisu rezultat masaža niti prirodnih preparata. Njezin dekolte krase pravi pravcati silikoni

'Glupo je govoriti da mi je dečko masirao grudi pa su zato narasle' rekla je Alex i još jednom otvoreno progovorila o silikonima koji krase njezino tijelo.

Manekenka je svoje implatante prošetala na otvorenju još jedne poliklinike za estetsku kirurgiju gdje je doznala kako i silikoni imaju svoj vijek trajanja. Društvo su joj radili Snježana Mehun, Simona Gotovac i Modni Mačak koji su došli provjeriti što se od silikona nosi ove jeseni.

'Implatanti se moraju kontrolirati i mijenjati svakih pet do deset godina. Kod pacijentica koje su dulje imale silikone došlo je do promjena na ovojnicama' upozorio je doktor Dinko Tončić iz poliklinike za estetsku kirurgiju Dr. Tončić.

To je ujedno i upozorenje Aleksandri i njezinim kolegicama koje su se ukrasile silikonima. Cure oprez, kontrole su obavezne!

Više na stranici: Red Carpet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju