I dok Brad Pitt iz još neutvrđenih razloga posjećuje liječnika u Berlinu, a Angelina i djeca još borave u Francuskoj, Billy Bob Thornton medijima je otkrio kako je još uvijek iznimno blizak sa svojom bivšom suprugom

Nešto je definitivno trulo u Brangelina zemlji. I dok par ističe kako je s njihovom vezom sve u redu, donira ogroman novac u humanitarne svrhe, pa ipak, napetost među njima je toliko jaka da gotovo svi bliski prijatelji tvrde kako je došao kraj.

Cijeloj situaciji pridonio je Angelinin bivši suprug Billy Bob Thornton koji je medijima povjerio kako je još uvijek vrlo blizak s Angelinom. 

-Ona je prekrasna osoba, jedna od najboljih prijatelja, vrlo inteligentna i talentirana. Iznimno je poštujem, izijavio je Billy Bob. 

Iako je Billyjeva ispovijest zapravo nedužna, Bradovi prijatelji tvrde kako je Angelinin bivši suprug uvijek bio kamen spoticanja u njihovoj vezi, te je Bradu smetao blizak odnos njegove supruge. Stoga, njegovi javni iskazi neće nimalo pomoći poboljšanju odnosa između Brada i Angeline. 

U međuvremenu se Brad Pitt napazi u Berlinu gdje je iz još neutvrđenih razloga posjetio liječnika. Angelina i djeca još uvijek nisu u Berlinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju