Pop kraljica Madonna se definitivno razvodi, a razlog je ljubavna veza s Alexom 'A-Rod' Rodriguezom. Guy je preko odvjetnika poručio da ne želi ni novčića od njenih 300 milijuna funti, a Madonna ga je brže, bolje opisala kao sebičnog i okrutnog

Guy Ritchie i njegova supruga vode odvojemne živote već više od godinu dana, no Madonna nije htjela potvrditi razvod kako to ne bi bacilo sjenu na njenu turneju.

I dok Madonna zabavlja publiku širom svijeta, njezin ljubavnik Alex Rodriguez pati, no pun je razumijevanja za nju i podržava je u odluci koju je donijela.

Sve priče kako supružnici Ritchie i Madonna ulažu veliki trud kako bi spasili svoj brak konačno su pale u vodu.

Razočarani suprug dao je naputak svojim odvjetnicima: 'Ne želim ni novčića od njenog bogatstva' rekao je Guy.

Madonna i Guy ipak se razvode!

Madonnino bogatstvo procjenjeno je na 300 milijuna funti, dok je Guy 'težak' samo 30 milijuna funti.

Madonna je pokrenula brakorazvodnu parnicu i usput opisala, uskoro bivšeg supruga kao sebičnog i okrutnog.

Moja je supruga opsjednuta smiješnom i neobičnom religijom.


Prijateljima je kao razloge zbog kojih je odlučila prekinuti sedmogodišnji brak s engleskim redateljem navela njegovo nepoštivanje kabale, nerazumijevanje prema njezinoj želji za posvajanjem još jednog djeteta te prigovaranja zbog njezine uspješne karijere.

Guy Ritchie joj nije ostao dužan te ju je okarakterizirao kao 'sebičnu i opsjednutu smiješnom religijom.'

Prijatelji bliski paru tvrde kako je odnos između Guya i Madonne katastrofalan te da on ne može vjerovati nekim stvarima koje je izgovorila.

Više nitko ne vjeruje da će ovo proći kao mirna razvod jer su stvari potpuno izmakle kontroli.

Guy se navodno nije mogao pomiriti s Madonninim načinom života, a suprugu nije htio pratiti na turneji jer se, navodno, boji letenja.

Nešto što je počelo kao ljubavna priča i Guyju i Madonni će ostaviti gorak okus u ustima. Izgleda da je sedma godina braka ipak kritična...


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju