Britanska pjevačica Cheryl Cole otvorila je dušu i priznala kako je suprugu nogometašu oprostila nevjeru jer je shvatila kako je mentalno potpuno nezreo muškarac.


Nevjeru koju je nogometna zvijezda Chelsea, Ashley Cole počinio prije dvanaest mjeseci s frizerkom Aimme Walton, Cheryl je oprostila jer je shvatila kako je on u glavi puno mlađi od godina koje ima.

Cheryl koja se nalazi na naslovnici novog broja Voguea otkrila je koliko joj je bolna i stresna bila prošla godina u kojoj se morala nositi s posljedicama suprugove nevjere i naslovima koji su krasili tabloide.

'Bilo je grozno, no Ashley sada uči na svojim greškama. Ima prekrasnu dušu i stvarno je dobar dečko, a ja nisam glupa vjerujte mi. Znam što radim' rekla je zvijezda benda Girls Aloud.

Bilo je grozno, no Ashley sada uči na svojim greškama. Ima prekrasnu dušu i stvarno je dobar dečko, a ja nisam glupa vjerujte mi. Znam što radim.

Svojim ponašanjem Ashley si sam otežava život u dvoje, no koliko god ju to izluđuje, Cheryl priznaje kako je istovremno i slatko.

Pjevačica je otkrila i kako se previše brine oko raznih stvari u životu. Kao dvadesetogodišnjakinja je bila uvjerena kako će umrijeti od depresije nakon što je prekinula vezu s jednim dečkom.

Izgleda kako je Cheryl s godinama ipak naučila liječiti bolesno srce, a to je spasilo i njezinog nevjernog supruga.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju