Prema istraživanjima, jedan od troje ljudi poseksalo se na uredskoj zabavi s kolegom. Od ispitanih pet tisuća žena, njih 28 posto priznalo je kako žele seks s kolegom bez obzira jesu li u stabilnim vezama ili nisu.

Jasno je da vrijeme provedeno s kolegom ili šefom, može utjecati na zbližavanje koje postaje razvidno na mjestima koje dozvoljavaju opušteniji socijalni kontakt.

Veze na poslu više nisu toliko neobičajene kao što je to bilo nekada, a kako se čini, nisu toliko ni tabu tema. Nedavno objavljena studija pokazala je da jedan od troje ispitanika imao seks na božićnom uredskom partyju, a čak pedeset posto njih poljubilo je šefa ili kolegu spola.

25 posto njih uspjelo je održati veze rođene u uredu, a 64 posto njih na takvu je uredsku zabavu gledalo kao na jednonoćnu avanturu.

Jasno je da vrijeme provedeno s kolegom ili šefom, može utjecati na zbližavanje koje postaje razvidno na mjestima koje dozvoljavaju opušteniji socijalni kontakt.

No, kada je u pitanju vaš šef ili kolege, budite objektivni i pokušajte razlučiti što vas točno privlači - osjećaj moći ili puka privlačnost.

Seks s nadređenim može biti zanimljiv , vrlo eksplozivan, no uvijek ostaje ono pitanje- 'što poslije'. Blagdani su prošli, domjenaka više nema, a vi ste prisiljeni raditi i funkcionirati kao da se ništa nije dogodilo.

'Imamo toliko toga zajedničkog'

Seks s nadređenim može biti zanimljiv , vrlo eksplozivan, no uvijek ostaje ono pitanje- 'što poslije'. Blagdani su prošli, domjenaka više nema, a vi ste prisiljeni raditi i funkcionirati kao da se ništa nije dogodilo

To je točno, ali u okviru posla. Imate sličan radni ritam i dijelite jednaki poslovni stres. No, ukoliko niste u vezi ili braku, imate realne šanse da vaša veza uspije. Prema statistikama, četiri od deset anketiranih svoje životne partnere pronađe, odnosno upozna upravo na poslu.

U svakom slučaju ne obznanjujte svoju vezu na sva zvona. Malo opreza neće škoditi, jer ako razmislite o periodu nakon prekida , dobro je izbjeći neugodne komentare.

Anketa koju je proveo Top Santé magazine, a u kojoj je sudjelovalo pet tisuća žena pokazala je da je 28 posto ispitanika u nekom trenutku imalo vezu s kolegom s posla, deset posto s nadređenim od kojih je 12 posto dobilo povišicu i napredovalo u karijeri.

Jednanaest posto njih se na kraju udalo za svoga šefa i živjelo sretno do kraja...

Stoga, u trenutku blagdanskih partyja, kada popijete čašu prvog šampanjca, nazdravite vinom i započnete ugodan i dvosmislen razgovor, promislite u koje postotoke vi spadate. Procijenite priliku dobro-

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju