Svjetska turneja, majčinstvo, fitness… nije čudno da kraljica popa i (sexa) Madonna za seks ima vrlo malo vremena. A njezin je seksualni život navodno odličan i to zahvaljujući kratkom, ali slatkom seksualnom odnosu koji traje samo nekoliko sekundi! Slijedite četiri ključna savjeta za brz i dobar seks

Da, Madonna koja je uvelike zadužila suvremenu seksualnu slobodu, u posljednje vrijeme upražnjava kratak, ali fantastičan seks koji navodno traje manje od minute. 
No, postoji kvaka. Prema Valu Sampsonu, savjetnik u tvrtki Durex Play postoji nekoliko načina za 'seks na brzaka' koje je velikodušno podijelio.

Razmišljajte unaprijed 

-Da, kratak seks zna biti fantastičan, no ako ste stigli kući, a prije toga ste zapeli u prometu, slomili potpeticu na omiljenim cipelama, i niste baš najbolje raspoloženi za seks. O seksu treba razmišljati dan unaprijed i to kako biste svoj um pripremili na seks. Ako otvorite svoj um, ostalo će doći samo po sebi. 

Pošaljite seksi poruku 

Ženu je moguće uzbuditi riječima. Zato je dobro partnerici/parneru poslati seksi sms u kojem će primjerice pisati kako je želite i kako mislite da je predivna.

Uključite se 

Razvijte vaša osjetila. Akošetate ulicom i osjetite vjetar, prepustite se. Ako se tuširate, polako utrljajte losion za tijelo. Brz seks znači udovoljiti sebi i nije znak lošeg seksa. Dozvoljeno je imati lubrikant pri ruci, a to ćete imati, ako ste poslušali savjet broj 1 – razmišljajte unaprijed.

Pronađite vruće točke 

Ionako ih već znate i nemojte se uzrujavati ako to nisu one točke o kojima pišu razni ženskičasopisi. Žensko tijelo je individualno i posebno. Navedite partnera na svoje erogene zone.

I na kraju – sva četiri savjeta su djelotvorna, jer ako ste ih poslušali i percipirali da je brz seks tu radi vas – vjerujte bit će fantastično. 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju