Danielle Lloyd ponovno je gola. Nakon što je pokazala svoje adute na kalendaru, njeno seksi tijelo našlo se na naslovnici magazina. Za vrući kućni video, kaže gola Danielle još ima vremena

Danielle je podigla temperaturu na snimanju pa su je pokušali sniziti polijevanjem hladnom vodom. Srećom, snašla se i rukama pokrila grudi!

Njezine gole fotografije objavljene su u magazinu Loaded, za koji je Danielle priznala kako je ne smeta što je radnici promatraju dok gola šeće po svom stanu. 

Iako su joj mnogi to predlagali, ona neće (barem ne još) snimiti kućni video. 'Jedan prijatelj mi se ponudio da će ga on snimiti' otkrila je Danielle koja najviše voli snimati sama sebe mobitelom i snimke slati svojim dečkima!

Seksi kalendar Danielle Loyd

Danielle Loyd snimila je gole i vruće fotografije koje će krasiti kalendar za 2009. godinu, od koje nas, srećom dijeli još samo dva mjeseca! Fotografije su snimljene na egzotičnim lokacijama u Dubaiju.

Nakon što je isprobala mnoge nogometaše među kojima su Teddy Sheringham, Marcus Bent i Jermain Defoe, poklonila je srce DJ Ironiku. Par se zaručio u kolovozu, no pričekat će s planovima za vjenčanje. Možda se dvadesetogodišnji DJ ipak predomisli.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju