Redoviti dio naše rutine o brizi tijela je i uređivanje intimnog područja. Intimna frizura odraz je osobnosti njezine vlasnice, a što otkriva o osobi koja je nosi saznajte u nastavku

1. Prirodna šumica

Vi ste snažna žena puna samopouzdanja i čvrstih stavova, a istovremeno skromna i ne želite privlačiti puno pažnje. Uvijek iskrena i izravna u komunikaciji. Volite prirodnu ljepotu i praktičnost prije svega te zbog toga 'uređenje' svog intimnog područja uvijek prepuštate prirodi.

Ljubiteljice brazilke ne boje se riskirati u životu i ponekad živjeti na rubu.

2. Brazilka

Ne bojite se riskirati u životu i ponekad živjeti na rubu. Slobodni ste, sigurni, u svakom trenutku svjesni svog seksipila i volite ga dodatno istaknuti. Znate što želite i na koji način ćete doći do svog cilja.

3. Trokutić

Nikada ne slijedite trendove i kroz život kročite onako kako vama to odgovara. Dinamična ste žena koja voli promjene, ali i sigurnost. Iako ste na prvi pogled možda malo zatvoreni, zapravo se volite poigrati sa svojim seksipilom koji se često skriva iza vašeg intelekta.

Ako volite šumicu, onda ste snažna žena čvrstih stavova.

4. Pista

Staloženi ste, umjereni, fokusirani i skoncentrirani. Primjer ste osobe koja nikada ne gubi kontrolu, snalazite se u nepredviđenim situacijama i zato se prijatelji obraćaju upravo vama kada trebaju dobar savjet. Provjerite zašto je pista trenutno jedna od najmanje popularnih intimnih frizura među muškarcima i ženama.

5. Poseban oblik (srce, munja etc.)

Vi ste komunikativna žena koja uživa u pažnji. Ljudi vas vole jer ste otvoreni i s vama je dobra zabava uvijek zagarantirana. Prava ste pustolovka, ne možete dugo biti na jednom mjestu i zato volite raširiti krila u potrazi za novom životnom avanturom.

Saznajte što je to 'pošumljena brazilka', kombinacija dviju najpopularnijih intimnih frizura koja je prošle godine bila veliki hit.

Koja je vaša omiljena intimna frizura?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju