Rezultati istraživanja koje je provedeno u 48 zemalja svijeta pokazali su kako Hrvati zauizimaju visoko treće mjesto na ljestvici seksualno najrpomiskuitetnijih naroda na svijetu. Za sobom smo ostavili Francuze, Talijane, Amerikance...

U britanskom izdanju Marie Clairea objavljen je članak o seksualno najpromiskuitetnijim narodima na svijetu. Prvo mjesto zauzeli su Finci, drugo Latvijci, a slijede ih Hrvati i Slovenci koji su za sobom ostavili i najpoznatije svjetske ljubavnike Francuze, temperamentne Talijane, slobodoumne Amerikance, Britance...

Voditelj istraživanja David Schmitt sa Bradley Universityja izjavio je kako je 'društvo s vremenom potisnulo stavove prema kojima se žena osuđuje ukoliko je bila seksualno aktivna s različitim muškarcima, dok je takva 'raznolikost' za muškarce bila prihvatljiva, pa čak i poželjna'.

Istraživanje je obuhvatilo 48 zemalja, a uključivalo je više od 14 tisuća osoba koji su u specijaliziranim anekatama otkrili svoje seksualne navike. Konačni rezultati su pokazali prosjek seksualne aktivnosti nekog naroda.

Istraživanje je pokazalo kako su se definitivno pomaknule granice u seksualnosti osobito u zemljama na Balkanu gdje je veći postotak ženskog od muškog stanovništva.
Osim toga, pokazalo se kako su žene u tridesetima sklonije seksu na jednu noć od onih u dvadesetima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju