Jamie Hince odlučio je vratiti Kate Moss tako što je odlučio ispuniti njezinu želju za djetetom. Kate navodno žarko želi bebu s Hinceom koji dosad nije bio spreman na takvu obvezu, pa ni na vjenčanje. Dakle, ako se slože, ona bi se odrekla partyja, a on slobodnog statusa

Frontmen grupe Kills, Jamie Hince navodno se jako uzrujao kada su mediji okrivili Kate i njezine partyje za raspad veze, jer istina je, kažu njegovi prijatelji, daleko od toga. 

Kate Moss naime želi zasnovati obitelj s Jamiejem, te započeti zajednički život s njim i svojom kćerkom Lilom Grace. No, kako Jamie nije neki zaljubljenik u brak, njegovo oklijevanje natjeralo je Kate na prekid.  

Jamie poprilično vremena provodi na turneji i posvećen je svom bendu, a Kate se žarko želi smiriti i svojoj Lili Grace podariti brata ili sestru.

Nakon prekida Hince je ozbiljno razmislio o njezinim željama i odlučio: 'Kate, podarit ću ti bebu!'  

U svakom slučaju, kažu upućeni, spreman je na sve kako ni je vratio. I da, valjalo bi požuriti jer se za veliko osvajanje navodno sprema i Pete Doherty, frontmen Babyshamblesa, a to za Kate i ne bi bilo toliko dobro...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju