Ostavljena supruga, 39-godišnja Jennifer Aniston u javnosti je, nakon dugo vremena progovorila o Angelini i svemu što joj je ona napravila. Jen smatra kako to što je Angelina napravila uopće nije kul.


Angelina je javno priznala kako je veza između nje i Brada počela na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', dok je najpoželjniji suprug još uvijek bio u braku s Jennifer. Čak se i pokušala riješiti krivnje pa se nedavno ispričala Jennifer koja za to nije htjela ni čuti.
 
Iako Jennifer do sada nije govorila o svojim osjećajima i svemu što se dogodilo u ljubavnom trokutu izgleda kako ju je brbljava Angelina potaknula da i ona ispriča svoj dio priče za američki Vogue.

Angie moli za oprost, no Jennifer nema milosti

Jennifer je u intervjuu priznala kako nije imala pojima da se njezin suprug zaljubljuje u Angelinu, no da bez obzira na sve što se dogodilo o njemu ne misli ništa loše. Cijeni ga i još uvijek joj je stalo do Brada, priznala je Aniston.

Jennifer se više ne boji Angeline, no smatra kako neke stvari koje je napravila jednostavno nisu kul.

Angeline se više ne boji te smatar kako neke stvari koje je napravila jednostavno nisu kul.

U intervjuu koji je prije nekoliko godina Angelina dala Vogeu pozvala je Jennifer na razgovor da riješe stvari koje ih muče, no tada je tvrdila kako je afera s Bradom započela nakon što je prekinuo s Jennifer.

Neke stvari koje su napisane u tom intervjuu dokazuju upravo suprotno.

'Angelina je izjavila kako je jedva čekala da dođe na posao, a to stvarno nije kul' rekla je Jennifer te dodala kako su to detalji za koje nije znala pa nije ni prikladno da se o njima govori.

Jennifer o razvodu ne govori kao nečem lošem i prljavom, priznaje kako brak nije funkcionirao, no bez obzira na to ni nakon rastave nisu prestali komunicirati.

'Čestitala sam mu kada je dobio djecu, a i jako sam ponosna na njega' rekla je Aniston.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju