Skriven iza tamnih naočala, Justinov pogled bi mogao biti uperen bilo gdje, no kada pored sebe ima tako slatku guzu sigurno gleda samo u jedno mjesto. Objekt njegove žudnje je Rihannina stražnjica

Rihannina savršeno oblikovana stražnjica bila je objekt žudnje na snimanju spota za njihovu zajedničku pjesmu. Spot je sniman na plaži u Los Angelesu.

Iznad struka Rihanna je zakopčana u kardigan kaputić, no duge noge i zamamna pozadina ostali su otkriveni pogledima dok je pjevačica šetala po plaži u cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama. 

Justin će se u spotu pojaviti u nešto udobnijoj kombinaciju koja sakriva sve njegove adute. Crne hlače i kožnu jaknu upotpunio je tamnim naočalama kako bi njegov pogled mogao nesmetano lutati po Rihanni.

Rihanan i Justin su navodno bili par, pa Justinu nije za zamjeriti što je provjerio je li njegova bivša djevojka još uvijek komad. Bez obzira na poglede oboje su u sretnim vezama. Justin ljubi glumicu Jessicu Biel, a Rihanna je u vezi s r'n'b izvođačem Chrisom Brownom.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju