Je li trofejni seks postao novi trend među neudatim ženama? Jesu li muškarci žrtve takvoga seksa ili u njemu i sami uživaju u njemu? Sakupljanje seksualnih trofeja očito nije samo muški, već i ženski hobby. O kakvim se ženama radi?

Što je 'trofejni' seks?

Prema mišljenju kolumnistice časopisa Guardian U.K. Pamele Stephenson Connolly takozvani 'trofejni seks' je seks kod kojeg se radi o zavođenju muškaraca isključivo zbog seksualnih naslada, nakon kojih ih hladnokrvno odbacuju za uvijek.

Kod seksa zbog trofeja ne radi se samo o osvajanju muškarca, a onda o želji da se što prije oslobode svoje 'žrtve', već se radi o seksualno veoma samouvjerenim ženama koje misle da mogu dobiti svakog muškarca kojeg požele

Novinarka portala The Frisky Simcha Whitehill tvrdi da je takvih žena sve više i više. Je li trofejni seks postao novi trend među neudatim ženama? Jesu li muškarci ustvari žrtve takvoga seksa ili u njemu i sami uživaju? Uživanje za mušku stranu vjerojatno traje samo tako dugo dok i on seks shvaća samo kao kratku i brzu avanturu.

Mnogo vruće akcije


U vrijeme kad je seks gotovo na dohvatu, jednim samim pritiskom na gumb među ženama se može zapaziti porast trofejnog seksa, odnosno sastanaka samo zbog brze avanture.

Neki kažu da su se posljednjih godina muški i ženski pogledi na seks drastično promijenili. Žene su postavile karijeru ispred osjećaja i ljubavne veze, dok muškarci sve više žele nježnost i sigurnost.

Trofej je dobar za samopouzdanje...

Kod seksa zbog trofeja ne radi se samo o osvajanju muškarca, a onda o želji da se što prije oslobode svoje 'žrtve', već se radi o seksualno veoma samouvjerenim ženama koje misle da mogu dobiti svakog muškarca kojeg požele.

Naravno, radi se i o ponosu na popis muškaraca s kojima su spavale, jer ih smatraju svojom nagradom.
Trofejni seks za stjecanje samopouzdanja?

Niti ne. Trofejni seks je samo potvrđivanje seksualnog samopouzdanja i skupljanje nagrada u vidu ljudi, lokacija i načina seksa. Mogli bismo ga označiti kao fetiš, koji je kod nekih žena skupljanje predmeta, odnosno uspomena koje pripadaju muškarcima s kojima su spavale.

Mnoge od njih žele samo brzu avanturu u koju ne žele uvlačiti osjećaje. Ukoliko bi muškarac želio avanturicu pretvoriti u ozbiljnu vezu, brzo bi doživio hladni tuš.

Više na: intimatemedicine.com.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju