'Volim te' je izraz s kojim treba oprezno baratati, a to znaju svi koji su se barem jednom u životu 'opekli' s iskazivanjem ljubavi . Na ove dvije slatke riječi muškarci mogu reagirati na razne načine, ali jedno je sigurno - ne treba ih izgovarati ako to doista ne mislite. Istraživanje provedenom na uzorku od 205 muškaraca i žena rezultati su bili pomalo neobični: svi žele čuti volim te!

Reći 'volim te' onome tko želi samo seks
Iako je emocije vrlo teško kontrolirati reći 'volim te' nekome tko bježi od veze i obveza vrlo je riskantno, ali rezultati istraživanja su potvrdili da muškarci koji traže samo dobar provod vole čuti izjavu ljubavi prije seksa.

No nemojte se zavaravati jer u njihovim ušima to zvuči kao 'jako mi se sviđaš i odmah ću te nagraditi nezaboravnim seksom'.

Reći 'volim te' onome tko želi vezu
Muškarci koji su u potrazi za dugoročnom partnericom vole čuti ove riječi, ali nakon seksa. I muškarci baš kao i žene koje žele dugu vezu traže neku vrstu potvrde da osim strasti između partnera postoji nešto puno ozbiljnije, nešto što se zove prava ljubav.

>>  Znate li koji kompliment otvara sva vrata?

>> Što više volimo čuti: 'Volim te ili 'J... se'?

Čekajte da vam kaže 'volim te'

Iako je lijepo čuti da je nekome stalo do vas, ovakvu situaciju pokušajte odgađati čim dulje možete. Možda se čini kako su žene te koje će prve izreći magične riječi, ali statistika tumači drugačije.

Žene su emotivnije, a muškarci skrivaju svoje osjećaje, ali kada ljubav pokuca na vrata ipak će oni povući prvi potez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju