Jedna od najvažnijih vještina koju mora imati svaki muškarac svakako je kako doći do prvog, najtežeg poljupca. Riječ je o ključnom trenutku u odnosu dvoje ljudi, jer nakon prvog poljupca više ništa nije isto

No, tih deset centimetara koje tvoja glava mora prijeći da bi došla do njezinih usana često su najteža udaljenost koju si ikad morao savladati, pogotovo ako si sramežljiv ili ti je jako stalo do cure koju zavodiš.

Zbilja je rijetkost da cura inicira poljubac. To je bila i ostat će muška zadaća. Oni sa stavom ''boli me briga'' najlakše će obaviti svoju misiju. Iskustvo također pomaže i donosi na sigurnosti

Ovaj čin u potpuno je suprotnosti s našom kulturom savladavanja i suzdržavanja te poštivanja tuđe intime. Mi to u podsvijesti osjećamo.

Zato je prvi poljubac mnogima velik problem, a što je najgore, uzalud ti sav šarm i dobra komunikacijama sa ženama ako ne znaš finalizirati svoj rad. Sve pada u vodu jer ju nisi u stanju poljubiti.

Veliki zavodnici majstori su ove igre. U fazi upoznavanja cijela njihova verbalna i neverbalna komunikacija ima samo jedan cilj: stvoriti pogodan teren za prilazak glavom i onda HAP!

Kod drskih mužjaka to izgleda kao uspješno lovljenje plijena, ništa drugo, dok sramežljivi dečki doslovno umiru u trenucima dok im glava treba odvažno krenuti ususret njezine.

Dečko kojem je neugodno još će naći snage prići curi i pitati ju za broj mobitela, no poljubiti ju, to je za njega ipak previše. Zbog toga se neće moći mjeriti s onima koji su slobodni i opušteni.

Zanimljivo, drskost se može uspješno glumiti, no kad dođe trenutak istine, poljubac, krinke padaju s naših lica. Za poljubiti curu potrebno je pravo samopouzdanje, gluma ne pomaže.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju