Muškarci i žene su dvije potpuno različite vrste. Muškarci doista mogu svojim nestašlucima žene dovesti do ludila, ali jedno je sigurno, nitko svojim navikama ne može izluditi muškarca kao žena. Donosimo tri stvari koje će izluditi svakog muškarca i želite li zadržati svog čovjeka treba ih izbjegavati

1. Predugo uljepšavanje
Većina muškaraca smatra kako je ženama doista potrebno više vremena da se spreme za izlazak ili neko drugo događanje, ali kada cijelo poslijepodne provedete pred ogledalom trčeći kroz stan i mahnito bacajući odjeću uz krikove kako nemate ništa za odjenuti, onda je vrijeme da se zapitate.

Prosječno pristojno vrijeme pripremanja za neko događanje je 30 minuta, a vjerovali ili ne vaš će vas partner radije vidjeti u što prirodnijem izdanju.

No niti tu ne leži problem. Dugo spremanje i pripremanje nerijetko dovodi do kašnjenja, a muškarci često završe čekajući ispred automobila ili televizora spremni i nervozni.

Ovaj problem koji dovodi do konflikta možete riješiti vrlo Pokušajte preskočiti nepotrebne radnje kao što je tuširanje ili pranje kose u zadnji tren. Istuširajte se prije ili poslije dogovora, a ako niste stigli napraviti frizuru, zavežite kosu u rep ili punđu i riješili ste problem.

2. PMS kao isprika za sve

PMS doista može biti strašno neugodan za vas, ali i za vašeg partnera. Ne dozvolite si da to PMS postane isprika za sve što vas muči jer to onda postaje iritantno i muškarci to jednostavno mrze.

Učinite li nešto na što je doista utjecao PMS, muškarci to puno puta ne mogu shvatiti. Oni jednostavno ne mogu niti zamisliti da nešto neopipljivo poput hormona može uzrokovati toliko snažne promjenu raspoloženja i ponašanja.

Probude li se u vama snažne emocije poput ljutnje ili tuge popraćene suzama, a za što je uvijek kriv vaš partner, pokušajte ponekad uz klasično objašnjenje da je riječ o PMS-u ubaciti i čarobnu riječ oprosti.

>> 4 poze u seksu koje žene obožavaju

>> 5 mitova o muškarcima u koje žene i dalje vjeruju

3. Kritike na račun lijepih žena
Puno puta kada žena dok je u društvu partnera primijeti drugu zgodnu ženu počinje s kritiziranjem i negativnim komentarima.

Riječ je o čistom pokušaju obezvrjeđivanja izgleda potencijalne suparnice, a sve kako bi ona u očima vašeg muškarca ispala čim ružnija i manje privlačna.

Ne činite to jer jedino što ćete postići je negativna reakcija na vaše nerealne komentare. Muškarci to doista ne vole, a vi ispadate ljubomorna i nesigurna osoba.

Sljedeći puta kada osjetite poriv da iskritizirate ljepoticu koja prolazi pored vas, radije prokomentirajte njezinu lijepu boju kose i frizuru ili odličan odabir odjeće. Muškarci vole sigurne žene sa stilom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju