Kako zavesti nogometaša tema je o kojoj zasigurno mjerodavno može govoriti Nives Celzijus, supruga Dina Drpića. U svojoj posljednjoj kolumni za njemački Bild, Nives je napravila mali pravilnik o zavođenju koji se temelji na osam ključnih zapovijedi

Nogometne zvijezde su osvajači, misli Nives Celzijus, koja je na toj tezi napravila mali pravilnik za žene na temu kako osvojiti nogometaš. Nives te sportaše smatra lovcima na trofej, na terenu, ali i izvan njega.

Nogometaši su lovci na trofej i zato ih je teško osvojiti, a još teže zadržati, kaže Nives Celzijus

- Zbog toga ih žene teško osvajaju, a još im teže zadržavaju, smatra Nives u svojoj posljednjoj kolumni za Bild. No, kako bi svojim istomišljenicama olakšala posao, Nives je napravila listu od osam zapovijedi koje sve žene moraju znati ukoliko žele osvojiti nogometaško srce.

1. zapovijed: Mlada žena bez problematične prošlosti

Žena mora biti mlada i ne smije imati problematičnu prošlost, odnosno nikako ne bi smjela biti u vezi sa suigračem svog odabranika. 'Mora biti neistražena, nova, a najbolje bi bilo da je nevina. No, i žena koja iza sebe ima dvije najviše tri veze ima dovoljno šanse.

2. zapovijed: Pošteno o bivšim vezama

Mora biti poštena. Nogometašu se ne smiju tajiti bivše seksualne avanture, jer će se na partyjima tračati, pa će se istina ionako doznati. Stoga ga odmah na početku treba obavijestiti o prošlosti koje treba uobličiti u greške koje su nastale zbog mladosti i naivnosti.

3. zapovijed: Ne predaje se do kraja

Žena nikada ne smije biti osvojena do kraja. U protivnom će izgubiti interes.

4. zapovijed: Ne ispituj gdje je bio i što je radio

Ne ispituj ga o kretanjima, prihvati da je tražena roba ali to treba ignorirati.

5. zapovijed: Utjeha i podrška

Potpora je jako važna u teški situacijama, zato je dobro zanimati se za njegove probleme i igru. Nogometaša treba pohvaliti kada je uspješan, a tješiti kada mu krene loše. Ako izgubit utakmicu, seks je uvijek dobrodošao.

6. zapovijed: U krevetu budi eksplozivna

U krevetu budi ku…, jer je nogometašima seks izuzetno važan. U krevetu žena ne bi trebala biti dosadna, neiskusna..., jer će on svoje zadovoljstvo potražiti drugdje.

7. zapovijed: Bez priča o vjenčanju i djeci

Ne iritiraj ga pričama o vjenčanju i djeci, jer će se prestrašiti. On misli da je obožavan i da je brak s njim san snova. Zato ga treba uvjeriti u suprotno kako bi on želio vjenčanje.

8. zapovijed: Traži i primaju darove

Sramežljivost je isključena, Skupi darovi se ne odbijaju. On treba platiti račun, jer će u protivnom izgubiti poštovanje.

Darove treba tražiti i uzimati, jer to je način na koji on pokazuje kako uvijek misli na vas i vašu sreću. No, to se traži i od djevojke, a bit će dovoljni mali darovi kao znak pažnje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju