Nisu potrebne duge šetnje i mnogobrojni večernji izlasci kako bi žena procijenila je li odabrala pravog muškarca. Možda uživa u ugodnom društvu, ali prepoznaje li u njemu onog 'pravog' otkriva već 180 sekundi, odnosno 3 minute, nakon upoznavanja

Samo tri minute dovoljne su ženi da 'snimi' izgled muškarca, stil oblačenja, stas, miris, naglasak, pa i rječitost potencijalnog udvarača.

>> 7 stvari koje trebate znati o ženskim grudima

Prema studiji objavljenoj u knjizi 'Instinct', Bena Keya, žene jako brzo prosude kako se muškarac ophodi prema njenim prijateljicama i je li uspješan ili ambiciozan.

Istraživanje je pokazalo kako žene rijetko mijenjaju mišljenje o muškarcu, jer im je prvi dojam najvažniji

Studija u kojoj je sudjelovalo 3.000 žena pokazala je kako one vjeruju da je 180 sekundi sasvim dovoljno za prosudbu je li on 'onaj pravi' ili samo jedan od onih u nizu.

>> Koliko kalorija istopi pola sata seksa

Također, istraživanje je pokazalo kako žene rijetko mijenjaju mišljenje o muškarcu, jer im je prvi dojam najvažniji. Vjeruju kako su njihova čula nepogrešiva i sigurne su u svoje pretpostavke i prosudbe.

'Mnogi ljudi vjeruju svojim instiktima, no nevjerojatno je kako žene brzo donesu zaključke. Jedva uspijete dovršiti piće, a one već prosude o vama', kazao je Kay.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju