Oralni seks je obostrano zadovoljstvo, ali dok neke žene ne vole da ih muškarac zadovoljava na taj način ne postoji muškarac koji može odoljeti tom osjećaju. Ako ste mislile da znate sve o oralnom zadovoljstvu razmislite ponovo jer uz pomoć malih trikova možete ga dovesti do ludila

 

- Iako oralni seks se bazira na donjem djelu tijela i pogled je vrlo važan triger koji može dodatno rasplamsati strasti zato ga pogledajte u oči s vremena na vrijeme.

- Vaše usne nisu jedino što je potrebno za oralno zadovoljstvo. Ne zaboravite da imate dvije ruke koje mogu biti itekako korisne. Kombinirajte pokrete i pojačajte mu užitak.

- Postoje žene koje iz ne žele muškarcu pružiti oralni seks, a razlog je najčešće gadljivost ili neko neugodno iskustvo iz prošlosti. Ako postoje neke stvari koje vas smetaju morate ih podijeliti sa svojim partnerom.

- Ako ste gadljivi pokušajte tempirati odnos odmah nakon tuširanja. Isto tako ako vam smetaju njegove stidne dlačice i to je rješiv problem. Budite iskreni i seks će svakako biti bolji.

- Većina žena jako dobro zna koristiti sve čari jezika no ako još niste pokušajte oralni seks začiniti na ovaj način. Koristite donji dio jezika koji je vrlo mekan i nježan.

- Jeste li ikad lizali sladoled? Ako jeste onda ste jako dobro savladali tehniku koju možete upotrijebiti i u seksu. Jezik mora biti čim ravniji i opušteniji, a ostatak priče nije potrebno objašnjavati.

- Promjena ritma i brzine pokreta također može dovesti ovu predigru do savršenstva. Kombinirajte kratke i duge pokrete usana i rukama.

>> Oralni trikovi kojima će vas raspametiti

>> U samo 5 koraka do super seksa

- Iako zubi i oralni seks baš i nisu poželjna kombinacija postoje iznimka, a to je grickanje, odnosno nježno naslanjanje zuba na njegovo bočno područje poput grickanja kukuruza.

- Pružite mu ledeni užitak koji neće zaboraviti. Prije nego započnete s igrom u ustima cuclajte kockicu leda, a onda krenite u akciju.

- Slično iskustvo možete postići i s pepermint bombonom koji lagano hladi i nježno pecka što može biti vrlo zanimljiva kombinacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju