Bez dlake na jeziku 23-godišnja Lilly Allen obznanila je cijelom svijetu kako mrzi loš seks i na taj način smjelo poslala poruku bivšima. Znači li to da smo na pragu seksualne revolucije ili smo svjedoci kako se pojavila nova mlađa generacija žena koja se usuđuje naglas reći kako mrzi sebične muškarce?

'Mislim da je većina muškaraca u krevetu sebična, više im je stalo do vlastitog zadovoljstva nego do našeg. Ponekad su prilično beskorisni', izjavila je Lilly

Četiri nam omiljene protagonistice serije Seks i grad itekako su zaslužne za posviješćivanje ženinih seksualnih potreba. Unatoč potrebi da muškarce mijenjaju i isprobavaju ama baš svakog 'facu' , na kraju bi se ipak sve svodilo na obostrani užitak. Ako je on sebičan i misli samo na svoje potrebe u krevetu čak ni Samantha to nije mogla tolerirati. Tako je više manje sa svim ženama koje žele svoja prava, pa tako traže osim dobrog seksa i ono malo nježnosti, truda.

Brza predigra, vlastiti užitak, doživljavanje partnera kao objekta definitivno rastjeruje svaku strast iz kreveta. Muškarci često zaboravljaju kako je dvominutna predigra beznačajna jednoj ženi koja zna što želi, isto tako oni zaboravljaju kako je svaka žena drugačija i kako ne pali isto kod svih. Ženama obično smeta nedostatak muškarčeve mašte zbog čega seks postaje rutinski posao, zanemarivanje i ne otkrivanje njenih erogenih zona…Krivac za više od 50 posto veza upravo je muškarčeva sebičnost u krevetu. Iako rijetko koja žena naglas kaže što ju zapravo muči čini se kako dolazi nova generacija, koja glasno viče na sva zvona što u seksu ne voli.

23-godišnja Lilly Allen bez imalo je srama cijelom svijetu obznanila svoje poglede na seks.
'Mislim da je većina muškaraca u krevetu sebična, više im je stalo do vlastitog zadovoljstva nego do našeg. Ponekad su prilično beskorisni', izjavila je Lilly očito razočarana dosadašnjim iskustvima. Mlada pjevačica nadalje tvrdi kako ne podnosi loš seks.

Da li je stigla nova generacija žena koja se napokon usuđuje naglas reći što želi u krevetu ili su današnji muškarci uistinu samo sebični pokazat će vrijeme. No jedno je sigurno žene se napokon ne srame reći što žele u seksu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju