69 je seksualni položaj tijela u kojem se dvoje ljudi istovremeno nalaze okrenuti u suprotnom smjeru jedno drugog oralno zadovoljavaju. Ovaj način predigre seže daleko u povijest što dokazuju brojni zapisi i slike koje detaljno opisuju odnos partnera. Idealan je za postizanje zajedničkog vrhunca te odlična uvertira u seksualni odnos. Donosimo dva primjera koji će zasigurno rasplamsati strasti

Klasična poza 69
Položaj je ležeći. Ako je žena na muškarcu to zaći da ona bira snagu i dinamiku igre što je za pripadnice ljepšeg spola puno lakše. Pokretima usana i ruku partneri uzajamno stimuliraju erogene zone za što je potrebno malo mašte, ali i komunikacije kako bi partneri znali što točno onom drugom najviše odgovara.

U slučaju kada je muškarac na ženi potrebna je malo veća kontrola pokreta i dubine kako ne bi došlo do nezgoda. Ovaj položaj može se upražnjavati i ležeći na boku što partnerima daje dodatnu slobodu i manje se umaraju.

>> 8 trikova za usavršavanje poze 69

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

Napredna poza 69
Želite li isprobati nešto novo pokušajte začiniti klasičnu pozu 69 i pretvoriti je u nezaboravno iskustvo. Cijela priča se odvija oko muškarca koji umjesto ležećeg može zauzeti sjedeći, klečeći i stojeći položaj. Posao nije nimalo jednostavan, ali zato daje fantastične rezultate, posebno ako su partneri fleksibilni i vole izazove.

Dok muškarac primjerice kleči na krevetu ili pored njega, partnerica je na laktovima te bedra naslanja na partnerova ramena a muškarac ju pridržava. za ovu pozu je potrebna snaga i koncentracija zato ako niste oboje spremni radije odaberite klasičan, provjereni način.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju