Nekadašnja predvodnica kršćanskog dance-elektro sastava The DNA Algorithm, a danas sve poznatija britanska pop zvijezda, Natasha Bedingfield, udala se u Malibuu za biznismena Matta Robinsona.

Natashu, koju je prije dvije godine proslavio hit 'I Wanna Have Your Babies', mediji su povezivali s kolegom Nickom Lacheyem i liderom grupe Maroon 5, Adamom Levineom. Ona je uvijek za njih dvojicu imala samo riječi hvale, no nikada nije priznala da je s njima imala nešto više od prijateljstva.

Njezin izabranik Matt Robinson uspješan je poduzetnik, koji pokušava zakoračiti i u nemirne vode showbiznisa. Naime, nakon što je prije dvije godine upoznao Natashu, dobio je naglu želju da se počne baviti režiranjem dokumentarnih filmova.

Natasha Bedingfield zasad je objavila tri solo albuma, a kako bi javnosti dokazala kako se njezine moralne vrijednosti nisu srozale, te da tračevi o njoj nemaju nikakvog uporišta u zbilji, pjevačica se intenzivno počela baviti humanitarnim radom. Tako je trenutačno najaktivnija kao izaslanica udruge Global Angels.

Njezinom skromnom vjenčanju u Malibuu prisustvovali su i brojni paparazi, doduše iz ptičje perspektive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju