''Stifmeisterov pristup'' naziv je bloga u kojem autor analizira muško-ženske odnose. Kakav efekt može imati cvijeće, može li muškarac glasno vikati tijekom seksa... i ostalo na temu muško-ženskih odnosa donijet će vam 'Stifmeisterov pristup''


Kakav efekt može imati poklanjanje curi cvijeća?
- Cvijeće je dvosjekli mač. U pravilu, žene ga vole. Međutim, ne žele ga dobiti od bilo koga, niti na previše klišeizirani način. S cvijećem ju možeš baciti na koljena i zauvijek osvojiti, a možeš ispasti i kompletna budala. Zavodnički stručnjaci ga ne vole koristiti, ali meni to i nije tako loš potez. Sve ovisi o odabiru trenutka i koliko se sviđaš curi koju osvajaš. Treba dobro ispitati teren prije nego ga pošalješ. Ako ona pokazuje određene simpatije prema tebi, nećeš pogriješiti sa slanjem. U suprotnom, gotov si.

Smije li muškarac glasno stenjati za vrijeme seksa?
- Ne, pobogu, ne! Barem ne jako glasno. Jedna mi je prijateljica pričala o svom iskustvu s frajerom koji je kričao kao prasac dok ga je oralno zadovoljavala. Usred predigre je pobjegla iz njegovog stana! Dakle, valja se pokušati suzdržati, koliko god to nekad teško bilo. Znam, znam, u argentinskim pornićima muškarci urlaju i stenju, a njihovim ženkama to ne smeta... Eh, daleko je Argentina, kod nas to ne prolazi. 

Što je to humanitarna akcija ''Dajte da zbare!''?
- Riječ je o akciji u kojoj se neiskusnim mladićima, koji nikad nisu okusili ženske usne, pokušava pomoći. Nesretni djevci izlaze van s velikom brojem prijatelja dobrotvora, koji im pomažu da se maknu s ''rezultatske nule'', i to tako da im cijelu večer pokušavaju namjestiti cure. Obično ih se upoznaje i s prijateljicama ''sumnjivog morala'', da bi im posao bio lakši. Akcija se održava jednom godišnje, u kasno proljeće, kada neiskusni isfrustrirani momci postanu svojim ponašanjem opasni za okolinu, jer im hormoni totalno podivljaju. 

'Stifmeisteru, svi mi govore da izgledam kao štakor. Mogu li s takvom facom postati veliki ljubavnik?'
- Srećom, postoje brojne cure koje se pale na štakorska muška lica. Ja osobno jako cijenim štakorolike muškarce, jer su mi u prošlosti znali odnijeti curu ispred nosa i svaka im čast zbog toga. Muškarci-štakori posebno su popularni među zagrebačkim alternativcima. U Močvari su držali bariteljski primat, a vjerujem da su i u drugim rock klubovima jaki. S takvom facom možeš biti dobar zavodnik i ako si huligan, mafijaš, sportaš ili seoski bećar. Dovoljno je vidjeti jednog našeg nogometaša štakorskih crta lica u društvu one superzgodne cure da ti postane jasno kako itekako ima nade za tebe. Biti štakor nije mana. 

Cijeli post možete možete pročitati na stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju