Odrasli se vrlo rijetko izjašnjavaju o omiljenoj boji. Ako niste sigurni koja je vaša boja otvorite ormar, promotrite vašu sobu ili stan, pogledajte oko sebe i pronađite uzorak i poveznicu jer boje su vrlo snažni pokazatelji osobnosti te mogu otkriti puno o vama što uključuje i činjenice kakvi ste u seksu


Crvena

U krevetu ste strastvena tigrica koja u seksu uživa na različite načine. Volite biti predmet žudnje te uživate u moći. Isto vrijedi i za muškarce koji ponekad mogu biti pretjerano dominantni.

Žuta
Vaš seksualni nagon je vrlo kompleksan, ali istovremeno i prilagodljiv. Volite dominantne i muževne muškarce koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

>> Kako boje djeluju na naše raspoloženje?

Ružičasta
Kada je riječ o seksu volite biti nezreli i pomalo razigrani. Volite izazivati i obećavati više nego što ste spremni dati. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta
Sebe smatrate vrlo sofisticiranima za neopterećene igrice u krevetu. Volite kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama. Slično je i s muškarcima koji vole ovu boju. Oni također pate od kontrole i strogo 'poslovnog' seksa. Isto tako oba spola su više opterećena sobom i vlastitim užitkom nego partnerovim željama i potrebama.

>> Pročitajte stvari koje sigurno niste znali o seksu

Zelena
Vaš pristup prema seksu je nježan, svjež i neiskvaren. Žene koje vole ovu boju cijeli će život seks doživljavati kao čisto vođenje ljubavi kao za vrijeme zaljubljenosti dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Niste skloni prevari.

Narančasta
Seks smatrate vašom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra vam je jednako važna kao i sam čin vođenja ljubavi. Iako rijetko dođete do vrhunca uživate u samoj igri zavođenja što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerice.

Crna
Volite izazove, nove užitke i neočekivane situacije. Reagirate po svom nahođenju i seksualnim željama, ali kada se nađete u stresnoj situaciji seks je zadnje o čemu razmišljate.

Smeđa
Pravo ste blago za vašeg partnera. Topli ste, osjećajni i poštujete želje i potrebe partnera. Romantična ste duša koja uživa u činu zavođenja i flerta, a vaša iskrene riječi volim te savršeno se vežu uz vođenje ljubavi. Ne volite nikakve kritike u seksu.

Siva
Vrlo ste neodlučni i teško se uzbuđujete. Za muškarce je seks oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potreba partnera ili nužan put do proširivanja obitelji.

>> 6 najbizarnijih rekorda u seksu

Plava
Odličan ste partner u seksu. Pažljivi ste i osjećajni, a ljubav i seks su za vas umjetnost. Vjerni ste partneri, puno dajete, ali i očekujete.

Bijela
Za vas je seks nešto vrlo privatno i tajanstveno. Volite voditi ljubav u mraku što znači da niste spremni na seksualne igrice kao niti bilo kakve druge začine u krevetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju