Pripadnice ljepšeg spola koje redovito uživaju u orgazmu imaju uspješniju karijeru i boljeg su zdravlja. Za razliku od muškaraca kojima seksualni užitak krade energiju, ženama puni baterije

Istraživanje je pokazalo kako za vrijeme orgazma muškarci gube energiju dok ju žene dobivaju te se zbog toga lakše nose s mnogim obavezama.

Doktoroca psihologije Lisa Turner koja je radila istraživanje naglasila je kako je za žene orgazam ono što im vraća energiju i daje snagu, pozitivno djeluje na koncentraciju zbog čega žene uspješnije i bolje obavljaju radne zadatke i uspješnije su na poslu.

>> 7 seksualnih 'užitaka' koje ne volimo

Ipak mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suhoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo ni na stres, umor i druge psihološke faktore te tvrdnje da je dobar seks ključan za održavanje kvalitetne veze.

>> Što stoji na putu do ženskog orgazma?

Rezultat svega navedenog često su lažni odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju kako više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera, redovito glumi orgazam.

Žene znaju savršeno odglumiti orgazam, istraživanje je pokazalo kako to radi njih čak 80 posto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju