Seks je umjetnost na kojoj treba raditi i koju treba nadograđivati kako ne bi postao monoton i predvidiv. Želite li isprobati nešto novo te pritom maksimalno zadovoljiti partnera, ali i sebe isprobajte ove tri poze


1. Pletenica

Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u koljenu kao da se sunča. Žena sjeda na muškarca tako da njegovu skvrčenu nogu stavlja između svojih bedara. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu brzine i dubine te pokreta koji mogu biti gore-dolje ili kružni.

>> Najopasnije poze koje morate probati

>> Mala škola za najveći orgazam

2. Lijevak
Muškarac sjedi na krevetu ispruženih i raširenih nogu. Žena leži na trbuhu u istom smjeru raširenih nogu te se međunožjem primiče u nazad, prema muškarcu sve dok ne dođe u poziciju za seks. Muškarac držeći ju za bokove ili stražnjicu diktira tempo i način seksa.

3. Simbioza
Žena sjedi na povišenoj površini (kuhinjski stol), a muškarac stoji ispred nje. Muškarac njezine noge stavlja na svoja ramena, a žena ruke oko njegovog vrata. Ako nije dovoljno fleksibilna žena se može nasloniti na ruke ili laktove. U ovom položaju muškarac diktira tempo i način seksa, a žena sudjeluje pokretima bokova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju