Niti jedna poza u seksu nije dobila kultni status kao ona koja pruža istovremeni užitak i jednom i drugom partneru kao što čini popularna poza 69. Premda nije baš uvijek na prvom mjestu liste najpopularnijih položaja za postizanje seksi vrhunaca, uz dobru volju i opušteno tijelo osim što užitak neće izostati, lako vas može preplaviti istovremeno

ZA I PROTIV
Prednost poze 69 je što oba partnera imaju priliku istovremeno osjetiti veliko zadovoljstvo. A to je, iako zvuči kontradiktorno, i njena najveća mana. Naime, činjenica da se oba partnera imaju priliku prepustiti užitku oralnog seksa to može da dovede do toga da jedan od partnera svoje zadovoljstvo stavi na prvo mjesto.

>> 4 maštovite igrice koje će poboljšati seks

BEZ SUZDRŽAVANJA
Ako se upustite i odlučite za ovu pozu ne budite sramežljivi. Isprobajte sve pokrete koji vam padnu na pamet i uspeh je zagarantiran. Kako biste unijeli još više uzbuđenja, isprobajte različite 'frizure' koje zasigurno neće proći nezapaženo. A budući da je ova poza vrlo erotična, žene trebaju biti oprezne - stručnjaci preporučuju da muškarci prvi započnu igru.

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

TKO JE GDJE?
Prilikom izvođenja ove poze, žene bi trebale biti ispod muškarca - tako će gospodi biti znatno lakše zadovoljiti partnericu, a i ona će više uživati. Poželjno je i korištenje ruku prilikom stimulacije.

UDOBNOST
Vrlo važan element je da udobnost. Ne suzdržavajte se koristiti više jastuka kako bi pridržali određene dijelove tijela. Što se udobnije smjestite, lakše ćete se opustiti. Također budite opušteni - što ste gipkiji, to ćete moći isprobati više poza i duže se zadržati u njima. Ukoliko vam je tijelo ukočeno, ne samo da nećete doživjeti sve prednosti ove poze već će vam biti neudobno te čak i bolno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju