Žene uvijek vole raščiščavati situacije, bilo na poslu, u vezi ili u obitelji. Premda je to gotovo uvijek dobronamjerno, muškarci pojedine rečenice mogu doživjeti kao napad ili uvredu. Na ljestvici od jedan do pet, donosimo 9 muškarcima teško probavljivih rečenica

1. BUDI MUŠKO
Ništa nije tako uvredljivo kao ova rečenica. Njime otkrivate što stvarno mislite o njemu. Čak iako ovo izgovorite u afektu, on se dugo neće moći oporaviti.
Stupanj uvrede: 5

>> Muškarci otvoreno priznali zašto varaju

2. MOJI TE ŽELE UPOZNATI
Ovo može značiti samo dvije stvari: ili mu priopćavate da je vaša veza postala ozbiljna ili se od njega očekuje da dođe na promatranje pod obiteljskim mikroskopom.
Stupanj uvrede: 4

>> 7 razloga zašto žene ne slušaju muškarce

3. UMORNA SAM
To znači da nema ništa od seksa. Međutim, ako se pokušate izvući na glavobolju, a on vam ponudi 'aspirin', što ćete onda?
Stupanj uvrede: 3

4. MOJ BIVŠI JE TO RADIO DRUGAČIJE
Ovo je prilično nizak udarac. Nema načina da poslije ovoga povrati svoje samopouzdanje.
Stupanj uvrede: 5

5. O ČEMU RAZMIŠLJAŠ?
Žene su radoznala bića. One žele znati svaku misao svog muškarca, osjećaj ili slutnju. Muškarci s druge strane ne vole diskutirati o svom emotivnom životu i raščlanjivati ga na sitne detalje.
Stupanj uvrede: 2

Žene uvijek vole raščiščavati situacije, bilo na poslu, u vezi ili u obitelji6. MISLIŠ LI DA JE ONA LIJEPA?
Ako kaže ne, znate da ne govori istinu, što može izazvati daljnju raspravu. Ako kaže da, što ćete onda? Neka je pitanja bolje prešutjeti.
Stupanj uvrede: 3

7. PRIMJEĆUJEŠ LI NEŠTO NEOBIČNO NA MENI?
Naravno da je muškarac koji čim vas pogleda ne primjeti vašu novu frizuru muškarac u neprilci. Ali muškarci su to što jesu zato što im vaša frizura nije najvažnija stvar na svijetu. Bolje je da se ne uzrujavate jer se već on uzrujao zbog tog pitanja.
Stupanj uvrede: 1

8. MOJA PRIJATELJICA SE UDALA
Ova informacija samo naoko zvuči bezopasno, ali pošto vi znate, i on zna, da vijest u stvari glasi, 'kad ćemo se mi vjenčati', ne treba da vas čudi ako ta lijepa vest izazove njegov kontranapad.
Stupanj uvrede: 4

9. MORAMO RAZGOVARATI
Sasvim je jasno da od ove rečenice svaki muškarac može utrnuti od straha. Šta ga sad čeka? Duga rasprava o tome kako vas zapostavlja? Jedina rečenica gora od ove jeste pitanje, 'misliš li da sam debela'. Tu ni njemu ni vama nema pomoći.
Stupanj uvrede: 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju