Muško tijelo je karta koja nam može dati brojne informacije. I na osnovu letimičnog pogleda na ramena, čelo, uši ili prste možete saznati je li pred vama vjeran muškarac ili pravi ženskaroš. Pročitajte i vi svog muškarca

Zavodnici imaju široka ramena
Muškarac koji ima izuzetno razvijena ramena i uske kukove rođeni je zavodnik. Uživa u flertu i ljubavnim avanturama zbog čega se ne može skrasiti pored jedne djevojke.

Međutim, i s njim možete imati ozbiljnu vezu i dug brak jer je izuzetno romantičan. Ovakvi muškarci su u stanju da svoje izabranice svakodnevno obasipaju pažnjom.


Visoko čelo, osjećajan tip
Ako vam se na prvi pogled dopadne muškarac koji ima visoko čelo, znajte da je pred vama izuzetno osjećajan i maštovit frajer.

S njim će vam uvijek biti zanimljivo jer on voli iznenađenja. Ukoliko pak upoznate muškarca s kockastim čelom, budite oprezni jer je to znak da je hladan i škrt na riječima.

Vjerni imaju mekane uši
Budite oprezni s muškarcem koji ima velike i duguljaste uši. On uživa u samoći i izuzetno se teško veže za ljude.

Za razliku od njega, muškarac s malim i mekanim ušima pouzdan je i vjeran partner i na njega se uvijek možete osloniti. Ukoliko mu je ušna resica izrazito mesnata, na dobitku ste, jer je to odlika izuzetno hrabrih osoba.

Visoki uspješniji, a niži šarmantniji
Visok muškarac će ostaviti snažan utisak na okolinu gdje god se pojavio. Ambiciozan je i obično vrlo uspješan.

Ako gajite simpatije prema niskom muškarcu, ne brinite, jer i on može imati divne osobine. Manjak centimetara nadoknađuje šarmom i duhovitošću.

Spuštena jabučica, vrhunski ljubavnik
Muškarci koji imaju spuštenu Adamovu jabučicu izuzetno su dobri ljubavnici, tvrde istraživanja.

To je zato što se jabučica spušta pod utjecajem spolnog hormona testosterona. Dakle, što se je ona niža, to je on strastveniji i raspoloženiji za seks.

Savijeni prsti otkrivaju lažljivca
Ukoliko vam se svidi muškarac s velikim nožnim prstima, znajte da je pred vama iskrena i vjerna osoba. Uska stopala označavaju da mu je flert najvažniji na svijetu.

Ako primijetite da vaša simpatija ima savijene prste, budite oprezni jer takva muškarčina često ne govori istinu.

>> Otkrivamo pravu istinu o izreci - kakav nos takav ponos!

>> 5 erotskih snova koji otkrivaju vaše želje

Rupica na bradi krasi emotivca
Brada može otkriti puno o muškarcu. Ako je naglašena, to govori da je vrlo impulzivan, a ukoliko je mala i neupadljiva ukazuje na prevrtljivu osobu koja nikad ne zna što želi.

Ali, ako vam se svidi muškarac koji ima rupicu na bradi, budite sigurni da ćete se s njim osjećati kao kraljica, jer je rupica znak da je pred vama pravi romantičar.

Dugačak palac, odlučan čovjek
Pogledajte kakve su mu šake i saznat ćete sve o njemu. Muškarac koji ima dugačak palac na ruci vrlo je odlučan i uporan, dok onaj sa širokim palcem lako gubi živce i nestrpljiv je. Širok srednji prst imaju dominantni muškarci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju