Da razvod više nije 'in' pokazuju brojne holivudske zvijezde koje umjesto rastave biraju obnovu bračnih zavjeta. Dok se neki na ovaj način posipaju pepelom zbog javnih afera, drugi pak preko noći od silne ljubavi požele sudbonosno 'da' zapečatiti i drugi put


Heidi Klum i Seal već četvrti put obnavljaju zavjete: 'Volimo se, sjajno nam je i uvijek imamo izgovor za dobar party'

Ne tako davno obnovu bračnih zavjeta poistovjećivali smo s godinama trajanja braka. Srebreni i zlatni pir zasluženo su pripadali bračnim maratoncima, onima koji su u braku proveli 25 ili čak 50 godina.

No sada je taj čin prisvojila holivudska scena, samo je bitna razlika u godinama, zvijezde sudbonosno 'da' po drugi puta izgovaraju puno brže.

Hoće li njihovi brakovi uistinu na ovaj način duže potrajati pokazat će vrijeme, no jedno je sigurno rastava ostaje ispod tepiha. Ovaj trend prisvojili su među prvima naravno Beckhamovi.

Poznati britanski bračni par obnovio je bračne zavjete na tajnoj ceremoniji, a svjetska javnost je ovu vijest saznala tek gotovo dvije godine kasnije.

David je organizirao romantičnu ceremoniju obnove bračnih zavjeta u 'Beckinghamskoj palači', a njegova supruga Posh Spice nije ni slutila šta se dešava dok ju suprug nije iznenadio taj dan.

Kao vječni podsjetnik na taj romantičan dan, Beckhamovi imaju identične tetovaže. Riječ je o datumu održavanja tajne ceremonije, 33-godišnja pjevačica je iznad datuma istetovirala 'Ponovo iz početka', kao i njen 32-godišnji suprug. Ovom činu prethodila je Davidova afera s Rebbecom Loos.

Afere i aferice s nekoliko prekrasnih djevojaka umalo su uništile brak Ashleyja Colea, nogometaša engleske reprezentacije i kluba Chelseaja. Cole se duboko kajao i vraćao supruzi na mnogo načina.

Okupili smo prijatelje i napravili dobar tulum! Iva Balaban

No kako bi vratio njezino povjerenje dosjetio se da obnove bračne zavjete i pozvao brojne prijatelje i rodbinu da prisustvuju tom, za njih, velikom događaju. Supruga Sheryl sve mu je oprostila.

Jennifer Lopez i Marc Anthony, jedan od najglamuroznijih parova svjetskog showbiza, nakon više od četiri godine sretnog braka, obnovili su nedavno zavjete u Las Vegasu.

Dvanaest svjedoka u luksuznom penthouseu hotela Caesara Palace svjedočili su obnovi zavjeta ovog latino para. Obnovljene zavjete Jennifer i Marc proslavili su čašicom Dom Perignona.


Apsolutni rekorderi u ovoj kategriji zasad su Heidi Klum i Seal. Naime ovaj zaljubljeni par na proljeće planira po četvri put obnoviti bračne zavjete. 'Volimo se, sjajno je ponoviti zavjete.

Prisjetiš se kako je bilo na početku veze. A na ovaj načina imamo izgovor za veliki party, koji napravimo svake godine', objasnio je zaljubljeni Seal. Četvrto vjenčanje Heidi i Seal organizirat će na skrivenoj plaži u Mexicu.

Nekolicina naših poznatih parova također se priklonila svjetskom trendu, pa su tako Leonarda Boban i njen suprug Zvone prije dvije godine obnovili zavjete u samostanu na otoku Braču.

Iva i Boško Balaban nakon šest godina braka obnovili su zavjete ali po prvi puta u Crkvi. 'Okupili smo prijatelje i napravili dobar tulum', izjavila je tada Iva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju