Jednostavno, praktično za primjenu i korisno. Šest (malih) zapovijedi o seksu koji će vaš seksualni život i sigurnost učiniti boljim...

Prihvatite svoje tijelo
Vaš dečko/muž nije vaša mama, prijatelj, prijateljica već vaš seksualni partner. Ne naglašavajte svoje mane pred njim i toga se strogo pridržavajte. 
'Guza mi je malo mekana, idem sutra na aerobik!' 'Imam male grudi… misliš li da će uz push up grudnjak izgledati veće?' Takve rečenice su strogo zabranjene, jer ništa ga neće demoralizirati više od vaše nesigurnosti.

>> 5 razloga zbog kojih je seks u vezi obaveza

>> Vježbe koje jačaju libido i garantiraju dobar seks

Osim toga, sjetite se Sharon Stone koja je rekla da muškarci imaju pametnija posla od razmišljanja o vašem celulitu. Ionako ga gotovo nemate.

Uzmite stvar u svoje ruke (doslovce)
Dakle, ne trebate nužno postati domina s potrebom aparaturom. Budite takvi kakvi jeste sa sitnim modifikacijama. Posvetite mu se, već dobro poznajete njegovo tijelo. 
Iskoristite to znanje kako biste potaknuli njegove erogene zone na rad, a muškarci ih imaju dovoljno. Nemojte se usredotočiti samo na jednu točku (znate koju)… 
Odjenite se prikladno. Slično kao i inače, ali uz neke dodatke - obucite štikle i njegove bokserice. Budite kreativne i maštovite.

Muškarci su voajeri i uzbuđuje ih vizualno
Prestanite gasiti svjetlo i pustite ga da uživa u vašoj ljepoti. Ne sramitee se svojih mana, pa i on ih ima. Kada skidate grudnjak, ne zaklanjajte grudi, ispravite vaša leđa i zategnite noge.
I najvažnije, ne zatvarajte oči. Uživajte u vlastitoj predstavi. 

Uputite ga, pokažite zadovoljstvo
Ako ste sramežjiva vrlo je vjerojatno kako ga tijekom seksa ne upućujete na daljnje korake. Pa dobro, znamo da ne trebate postati gospodarica seksa, ali tu i tamo, neki kratki naputak, odnosno poticaj dobro dođe.

Istraživanja pokazuju da muškarci ne vole strogost u krevetu, no itekako vole vidjeti da njihova partnerica uživa. Pokažite da uživate i budite što je izravnije moguće, pa čak i ako ste prema vlastitim kriterijima vulgarni. Prema njegovima niste! To je glazba za njegove uši!

Ohrabrite ga - on je jedini kojeg želite
Muškarci su poprilično nesigurni kada su u pitanju njihove seksualne sposobnosti. Ohrabrite ga govoreći mu kako je on jedini muškarac kojeg želite. Pohvalite način na koji vas dira (ali ne s 'Bravo,zlato!), nego pokazujući mu svoje uživanje. Nemojte prijeći granicu, jer kao što on nije vaš prijatelj, tako ni vi niste njegova majka. Uvjeriti ga u njegove sposobnosti je dobro, no biti mama nije. Muškarci vole nježan pristup, ali ravnopravan. Motivirajući, ali ne zapovjedan. Nije tako teško.

Napravite prvi korak
Muškarci se često žale kako uvijek oni moraju poduzeti prvi korak do kreveta. Pa ako se već žale, budite vi ta koja će učiniti prvi korak. No, vi ste žena i bit će dovoljno da mu date do znanja da ste za to spremni. To možete učiniti pogledom, smiješkom, dodirom i dugim, dugim poljupcem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju