Isplati li se dijeliti komplimente zgodnoj curi u današnje vrijeme? Treba li žena pružati otpor da bi bila privlačna svom zavodniku, tj. da bi je on poštivao? Pomaže li glumljenje nezainteresiranosti pred djevojkom koja te neodoljivo privlači?

1. Isplati li se dijeliti komplimente zgodnoj curi u današnje vrijeme?

Lijepe riječi definitivno ti mogu pomoći da dopreš do njezinog srca, ali ako ih je u životu čula bezbroj puta onda nikakva korist od njih.

Ovisi za koji tip nezainteresiranosti si se odlučio. Postoji neaktivna i aktivna nezainteresiranost. Neaktivna je kad uočiš zgodnu curu u svojoj blizini i onda glumiš da si macho, da te nimalo ne pali, ne želiš ju ni gledati, a kamoli joj prići

Zgodne cure su čule sve moguće varijante hvaljenja njihovog izgleda i slatkoće, a čak ni komplimentiranje osmijeha i lijepih očiju više ne prolazi.

Nažalost, i ona stara dobra 'reci zgodnoj da je pametna' je dala svoje, pa zbilja moramo biti kreativni prilikom komplimentiranja i uočavati ono što nitko nikad nije.

Hvaljenje njezine samouvjerenosti, kreativnosti, odlučnosti, pozitivne energjie i nekih specijalnih znanja i vještina koje ima zna upaliti. Ja volim dijeliti komplimente, ima nešto ugodno u tome.

No, mnogi zavodnički stručnjaci smatraju da se upravo spuštanjem na zemlju može doći do simpatija zgodne cure, a nikako komplimentima...

2. Treba li žena pružati otpor da bi bila privlačna svom zavodniku, tj. da bi je on poštivao?

Postoje muškarci koji doista smatraju kako hvalevrijedna cura mora pružati otpor na početku prije nego se u potpunosti preda. Iz nekog razloga brzopleto zaključe ako im se cura brzo poda da je takva sa svakim, pa slijede ružna etiketiranja.

Tko zna, možda se baš zbog toga ljubavna sfera toliko svodi na igrice i manipulaciju. Međutim, generaliziranje tu nema nekog smisla. Ja osobno ne vidim problem u tome da mi se zgodna cura preda bez borbe. Dapače, najviše volim takve.

3. Pomaže li glumljenje nezainteresiranosti pred djevojkom koja te neodoljivo privlači?

Ovisi za koji tip nezainteresiranosti si se odlučio. Postoji neaktivna i aktivna nezainteresiranost. Neaktivna je kad uočiš zgodnu curu u svojoj blizini i onda glumiš da si macho, da te nimalo ne pali, ne želiš ju ni gledati, a kamoli joj prići.

To je naravno bolja taktika od totalnog slinjenja oko nje, ali proći će samo s curama koje jednostavno moraju biti u centru pažnje svakog i ne mogu podnijeti da ih svi ne obožavaju.

Puno je bolja aktivna nezainteresiranost: prišao si joj, započeo razgovor, zabavan si, muževan, ali joj uopće ne pokazuješ da ti se sviđa ni da želiš nešto više sve dok ona prva ne počne pokazivati interes. To zna upaliti kod zgodnih cura.

Cijeli post možete pročitati na: Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju