Zmijski pogled, ljuta faca, nos do plafona i otrov koji konstantno izlazi na usta. Promatraš ju i čini ti se kao da je sam vrag ušao u nju. Pitaš se zašto ne može biti pristojna i normalno se ponašati. Onda shvatiš da je to jače od nje...

Naime, njezina bolest ima ime. Riječ je naravno o kujizmu iliti ekstremnoj ženskoj bahatosti, fenomenu koji nema previše obožavatelja među nama muškarcima.

Kako prepoznati curu koja boluje od kujizma? Najlakše je po bahatom pogledu. Ona gleda okolinu kao da joj se gadi. Apsolutno se nikad ne smije, osim ako od toga nema neku korist. Isto tako, pristojna je samo prema ljudima od kojih može nešto dobiti

No, kako prepoznati curu koja boluje od kujizma? Najlakše je po bahatom pogledu. Ona gleda okolinu kao da joj se gadi. Apsolutno se nikad ne smije, osim ako od toga nema neku korist. Isto tako, pristojna je samo prema ljudima od kojih može nešto dobiti.

Inače je bezobrazna, kao da ju roditelji uopće nisu odgajali. 'Makni se od mene, odvratan si' i 'Odjebi, debilu' rečenice su koje će uputiti i najpristojnijem muškarcu ako joj priđe.

S obzirom da vole same sebe više od svega, većina kujističkih sljedbenica ulaže puno u svoj izgled: odjeća mora biti izazovna, frizura i boja kože savršeni.

Dobar izgled im daje moć u odnosu na muškarce, a to je ono što njima treba: pravo da druge gledaju s visine...

Valja razlikovati dvije vrste kujizma: eksplicitni i prikriveni. Na curama koje krasi eksplicitni kujizam se odmah na prvi pogled vidi ekstremna bahatost i možeš ih zaobići u širokom luku ako se ne znaš s tim nositi. Pogled, držanje i odjeća jasno ti kažu s kim imaš posla.

No, tu je i prikriveni kujizam, kada cura izgleda normalno i pristojno a tek kad joj priđeš pred tebe diže impresivni kujistički štit, što zna biti krajnje frustrirajuće, a mnoge je dečke čak i povrijedilo.

Nedvojbeno se puno teže nositi s prikrivenim kujizmom, koji se u radikalnim slučajevima može pojaviti i tek na trećem ili četvrtom spoju.

Cijeli post možete pročitati na: Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju