Poput horoskopa, i oblik i veličina grudi mogu dosta toga reći o osobnosti žene kao i o njenim seksualnim sklonostima, tvrdi talijanski seksolog Piero Lorenzoni. Tipove grudi kategorizirao je prema obliku voća te naglasio da kategoriziranih sedam tipova mogu pomoći muškarcima da prema obliku grudi lakše dokuče je li ona prava. Zabavite se i provjerite koliko ima istine u njegovim pojašnjenjima

DINJA
Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenice često se doživljavaju kao majčinski tipovi, no, upozorava Lorenzoni, to je daleko od istine. Vlasnice ovakvih grudi hedonistice su kad je riječ o hrani te vole kad ih se razmazi i kad im se dive, dok seks vole puno manje.

>> Mislite da male grudi nemaju prednost? Varate se!

LIMUN
Muškarci koje žele živahniju partnericu trebali bi izabrati ženu s grudima u obliku limuna koje su podignute i izbočene. Uživaju u seksu, pune su živote i znaju se šaliti na vlastiti račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

>> Cameron Diaz: 'Idealne su grudi koje stanu u čašu za šampanjac'

GREJP
Podignute i čvrste grudi također nisu dobar znak za dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali ustvari su stidljive i priproste. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom jer se više vole samo maziti.

Poput horoskopa, i oblik i veličina grudi mogu dosta toga reći o osobnosti žene kao i o njenim seksualnim sklonostima

NARANČA
Čak ni žena s jedrim grudima u obliku sočne, primamljive naranče neće znati rasplamsati strasti u krevetu. Samouvjerena je i zna svoje ciljeve, ali seks je malo zanima. Više je zainteresirana za razgovor i partnerstvo.

TREŠNJA
Žene s malim grudima koje oblikom podsjećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerice kako za svakodnenvi, rutinski život tako i za uzbudljivi i nepredvidljivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKA
Vlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Zna biti nedoslijedna pa istovrmeno može biti vrlo religiozna i sklona preljubu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju