Podignuta WC školjka, čarape i gaće koje nikako da padnu u košaru za rublje već pokraj nje i neprestano zivkanje drage mame samo su neke od muških navika koje nas izluđuju. No jesu li one samo to ili ih treba uzeti u obzir kao nagovještaj nečeg goreg?

Muškarac koji se prije donošenja odluka savjetuje s majkom još nije spreman odrasti, a planirate li ozbiljnije korake u zajedničkom životu moglo bi se dogoditi da neće znati biti tu za vas kad će vam to biti potrebno. Prihvatite to odmah ili okrenite leđa.

Pripadnici jačeg spola koji ostavljaju prljavo posuđe u sudoperu su bezobzirni i ne misle na vas i vaše potrebe. Nisu čisti i nisu organizirani, a to može predstavljati problem u vezi.

>> 4 najveća neugodnjaka tijekom seksa

Podignuta daska u kupaonici više vas ne iznenađuje, no ukoliko vaš muškarac to uporno radi on jednostavno više želi biti u pravu nego sretan, a zbog toga će trpjeti i vaša svakodnevna prigovaranja.

Muškarac koji će vam otvoriti vrata od automobila ili stana prava je rijetkost, no ukoliko to i ne radi jednostavno nije romantičan. Dakako to možete pojasniti i činjenicom da nije pažljiv.

>> 6 oblika ženskog tijela koje muškarci obožavaju

Kopanje nosa je uistinu ružna navika, a može ukazivati na činjenicu da muškarac ne drži do svoje higijene. Ono što je još gore, uopće ne razmišlja kako njegovo ponašanje i navike utječu na vas.

Griženje noktiju je navika koja otkriva nesigurnost, nervozu i stres. Skloni su joj muškarci koji imaju problema sa sobom i svojim emocijama te se teško nose sa stresom.

Muškarci koji grizu led nisu rijetkost, a u toj navici uživaju prilikom ispijanja bezalkoholnih pića. Time žele poručiti da su snažni alfa mužjaci.

Srkanje i mljackanje su navike kojima vas muškarac podsvjesno želi natjerati da ga primijetite i obratite pažnju na njega.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju