Volite kad se izgubite u očima voljenog muškarca? Ili promatrati kako izazavno miče ramenima dok hoda? Ili vas ipak najviše privlači mala, čvrsta guza? Većina žena složit će se kako na muškarcu koji im se sviđa ili s kojim su u vezi vole sve od glave do pete, no neki dijelovi tijela ipak su im draži od drugih


1. Oči

Prvo što većina žena primjeti na muškarcu jesu oči, a mnoge preferiraju velike plave s dugačkim trepavicama i izražajnim obrvama.

Nekim damama posebno su privlačne mokre trepavice, kad muškarac izađe iz vode, a na njegovim se gustim tamnim trepavicama cakle kapljice vode.

2. Usne

Ne žude samo muškarci za ženama s usnama poput onih Angeline Jolie – i žene vole muškarce s punim, sočnim usnama ne samo zbog lijepog izgleda već i zbog nekih intimnih užitaka koje im s njima mogu pružiti.

Žene se slažu da su lijepo građena, široka ramena znak snage i muževnosti i upravo takva su im najdraža

3. Široka čeljust
Muškarci šireg lica i naglašene čeljusti 'magnet' su za žene. Dominantni dijelovi lica odraz su muževnost, a ženski interes za njime znanstvenici opisuju kao prirodni nagon.

4. Dugačka kosa
Muškarci dugačkih vlasi obilježili su povijest, kosa je karakterizirala moć i snagu nekada kraljeva i ratnika, donedavno isključivo rokera i bajkera, a danas glumačkih i pjevačkih faca. Povratak trenda dugokosih dovoljan je odgovor na pitanje ženama obožavanog aduta.

>> 5 muških navika koje ženama idu na živce

5. Ramena
Istraživanje je potvrdilo da žene kod muškaraca najviše privlači kad hodajući 'frajerski' miču ramenima. Žene se slažu da su lijepo građena, široka ramena znak snage i muževnosti i upravo takva su im najdraža.

 

6. Vene na rukama
Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je naprosto neodoljiva. Ona ostavlja dojam snažnog muškarca koji će svojoj partnerici omogućiti sigurnost.

7. Prsa
Poznato je da se muškarci pale na lijepe ženske grudi, no i žene imaju slabost na muška prsa. Mnoge žene priznaju da ih pali kada gledaju odjevenog muškarca i zamišljaju kako izgledaju njegova prsa. Način na koji majica ili košulja pada preko njegovih prsa otrkiva puno o tome što se kriva ispod.

8. Bicepsi

Napeti, izražajni bicepsi ne izražavaju samo snagu već daju do znanja da muškarac vodi brigu o svome tijelu.

S bicepsima je slična stvar kao i s prsima. Žene vole nagađati što se skriva ispod veste ili majice s kratkim rukavima kad mogu vidjeti početak vretenastog mišića.

9. Šake
Lijepe, čvrste, velike, njegovane – ima li žene koja ne bi poželjela muškarca s takvim rukama? Ženama je vrlo važno kakve ruke muškarac ima jer one govore puno o njemu. Na primjer, promatrajući njegove šake žena može naslutiti kakvim poslom se bavi i koliko drži do osobne higijene.

10. Stražnjica
Još jedan dokaz da se žene i ne razlikuju toliko od muškaraca – i one vole primiti muškarca za stražnjicu.

Neke žene vole vole guze u obliku polumjeseca, druge se više pale na one blago zaobljene, a većina se slaže da atletičari imaju najslađe guze.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju