Ako ste mislili kako je sve gotovo u tridesetoj, gadno se varate. Iako se teorija da se žene u srednjim godinama manje seksaju pokazala istinitom, najnovije istraživanje otkriva kako 34-godišnjakinje najviše uživaju u seksu.

Tko više uživa u seksu starije ili mlađe osobe, vječno je pitanje. Kako bi doznali odgovor u Velikoj Britaniji pokrenuto je istraživanje. Na pitanja o seksualnim navikama odgovaralo je 1 030 žena.

Istraživanje je potvrdilo teoriju da žene srednjih godina imaju dvostruko manje bogat seksualni život nego što su ga imale u dvadesetima i ranim tridesetima.
No, na iznenađenje brojnih čak 56 ispitanica priznalo je kako sada mnogo više uživaju u seksu negoli u svojoj mladosti.

Rezultati istraživanja pokazuju kako žene u dobi od 45 do 60 godina u seksu svaki mjesec uživaju 4,5 puta, dok su se dotične dame u svojim 20-ima i 30-ima u seksulane odnose upuštale 10,4 puta, dakle dvostruko više.

34-godišnjakinje ostvaruju svoje seksualne maštarije i najviše uživaju u seksu.


34-godišnjakinje se pak osjećaju najprivlačnijima, naravno tada imaju najviše samopouzdanja i ne plaše se zatražiti što žele.

U toj dobi žene ostvaruju svoje seksualne maštarije i najviše uživaju u seksu.
"Seksualne potrebe, libido i način života kod žena vremenom se mijenja, ali nema razloga da starije žene ne uživaju u seksualnom životu, čak i kada krenu duboko u starost", izjavila doktorica Catherine Hood, voditeljica istraživanja.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju