Opterećenost veličinom penisa je sasvim suvišna i nepotrebna. Pitanja jesu li bolji mali ili veliki su bespredmetna. To je kao da pitate da li je bolji mali ili veiki auto. Sve ovisi od želja, potreba i sposobnosti vozača

Iako muškarci razmišljaju kako samo veliki penisi pružaju pravo zadovoljstvo i mali su ite kako upotrebljivi. Kako bi se izbjegli eventualni problemi treba poznavati pravu tehniku koja će riješiti problem i garantirati užitak.

S pravom predigrom i stimulacijom mali penis će napraviti pravi posao. Predigra i penetracija u pravo vrijeme garantiraju uspjeh.

Poze koje garantiraju odličan seks

Pseći
Određeni kut i dobra poza garantiraju užitak. Ramena i glava partnerice neka budu opušteni na jastuku, a stražnjica dignuta visoko u zrak. Leđa neka budu uvijena, a bedra stisnuta zajedno. Taj položaj je ugodan za partnericu i vrlo prikladan za muškarca jer može izvoditi različite manevre.

Zmija
U položaju zmije žena leži na trbuhu s nogama stisnutim zajedno. Za veću udobnost pod bokove može staviti jastuk. Partner se smješta tik iza nje i nogama obujmi njezine.Taj položaj će vam omogućiti i zavodljivo tapšanje koje mora biti nagrađeno.

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

>> 3 vruća trika za seks koji se ne zaboravlja

Zečje uši
Ovaj položaj zahtjeva određeni stupanj gipkosti kod žena.U protivnom ga ne koristite. Partnerica leži na leđima s jastukom pod stražnjicom. Noge mora povući prema sebi tako visoko da koljena budu koliko je god moguće bliže ušima. U toj pozi oboje ćete uživati u osjećaju ispunjenosti.

Orgazam se smatra vrhuncem svakog odnosa. No, seks nije samo osjećaj blaženstva koji traje nekoliko sekundi.

Važni čimbenici su želja, ljubav i užitak, otkrivanje neotkrivenog, uzbuđivanje i igre dodirima. Mali penis je kao maleni auto. Njegova prednost je u tome da ga možete parkirati praktički svugdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju