Kako tradicija nalaže, svi uzvanici na dodjeli Oscara dobivaju poklon vrećice. Ovoga su puta organizatori bili praktični i dosjetljivi, te su zvijezdama poklonili najpoplarniji vibrator na svijetu We-Vibe.

I ove su godine zvijezde na dodjeli Oscara dobijali poklon vrećice, no organizatori su ovoga puta bili dosjetljivi i praktični.

We-Vibe je vibrator koji istodobno stimulira G-točku i klitoris. Ove je godine na sajmu erotike u Berlinu osvojio priznanje za najinovativniji proizvod i prema prodaji se nalazi na prvom mjestu u Americi

U luksuznim vrećicama koje su uručene Angelini Jolie, Kate Winslett, Seanu Pennu, Penelope Cruz, Bradu Pittu,Jennifer Aniston i ostalim zvijezdama i uzvanicima na 81. dodjeli Oscara, nalazio se trenutačno najpopularniji vibrator na svijetu - We-Vibe.

Maleni i ljubičasti vibrator koji istodobno stimulira G-točku i klitoris izum je bračnog para Murison iz Kanade.

Ove je godine na sajmu erotike u Berlinu osvojio priznanje za najinovativniji proizvod i prema prodaji se nalazi na mjestu broj 1.

We-Vibe je dugačak nešto više od 8 centimetara, a širok je 2,5 cm. Njegova je cijena u SAD-u 130 dolara, a mjesečno se prodao oko petnaest tisuća primjeraka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju