Postoji mnogo trikova uz pomoću kojih možete oživjetu vašu vezu i priuštiti si nezobaravan seks. Vrijeme je da riječi sprovedete u dijelo, zadovoljite partnera i naučite ga kako da on zadovolji vas

Mnogi parovi u dugim vezama pokušavaju otkriti tajnu uz pomoć koje će vratiti stare strasti, uživati u nezaboravnim trenucima u krevetu ili se pohvatati na stražnjem sjedištu automobila. Sve je to moguće, no umjesto na razmišljanje bacite se na posao!

Zaobiđite rutinu, prekršite nekoliko pravila, vratite romantiku u vezu, začinite seksualni život i uživajte kao što ste to radili na početku veze.

Seks nije odredište već putovanje

Iznenadite partnera i dočekajte ga u spavaćoj sobi potpuno goli, uz prigušena svjetla. Zavodljivi pogled bit će više nego dovoljan da ga potpuno izludite, no nemojte mu dopustiti da se odmah baci na posao.

Uzmite njegovu ruku i s polako prelazite po svom tijelu zaustavljajući se na mjestima na kojima vas njegov dodir najviše uzbuđuje.

Uzmite njegovu ruku i s njom polako prelazite po svom tijelu zaustavljajući se na mjestima na kojima vas njegov dodir najviše uzbuđuje.

Neka vaš seks bude putovanje do cilja, a ukoliko se partneru žuri zaustavite ga i pokažite mu što i koliko polako želite!

Seks na zadnjem sjedištu automobila

Vratite se u prošlost i radite stvari koje su vas na početku veze izluđivale. Zamijenite spavaću sobu zadnjim sjedištem vašeg automobila. Naravno, to ne morate raditi u javnosti, garaža će poslužiti da vratite strast u vezu. Ne palite svijetlo u garaži, no upalite radio u autu i poseksajte se na brzaka, baš kao nekada.

Učinak brzog seksa će biti odličan jer ćete jedno drugog poželjeti ponovo za nekoliko sati. Samo seks povećava želju za seksom, trudite se i ne odustajte, malo je potrebno kako bi se vratili u prošlost kada ste to radili i po nekoliko puta dnevno.

Pretvorite vježbu u predigru

Fizička aktivnost vam je svakako potrebna, pa je je najbolje da se prihvatite zajedničkog vježbanja. Znojno tijelo i samo jedan seksi pogled mogu učiniti čuda, no svakako treba znati kako se tijekom vježbanja u tijelu podiže razina hormona euforije dopamina koji će vas riješiti tjeskobe. Seks nakon vježbanja je onaj u kojem ćete zaista uživati, a ne onaj koji ćete odraditi kao bračnu dužnost.

Pokušajte s vezanjem

Zavežite partnerove ruke i natjerajte ga da skine sve s vas. Naravno da mu oko velikih komada možete pomoći, no s onim sitnijim i seksi komadima donjeg rublja se mora boriti potpuno sam. Ovim trikom ćete produžiti predigru i zajedno se nasmijati partnerovim nespretnim pokretima.

>> 5 grešaka u vezi koje si ne smijete dopustiti

>> 5 vrsta flerta otkrivaju vaše namjere

Upotrijebite seksi glas

Zajedničke trenutke u krevetu provedite uz knjigu, i dok partner tek s jednim uhom sluša ono što čitate, promijenite boju glasa u seksi i zavodljiv. Maznim pokretima se oslanjajte na njegovo tijelo i lagano s riječi pređite na djelo. Knjigu ćete pronaći ujutro negdje pored kreveta...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju