Istraživanje je pokazalo da ljepota pomaže ženama u potrazi za muškarcem, no pamet je ono što garantira orgazme i ludu zabavu u spavaćoj sobi. Također je otkriveno da žene nisu lude za predigrom, draži im je sam odnos, no apleiraju na muškarce da porade na njegovom trajanju

Žene koje posjeduju emocionalnu inteligenciju i znaju kako izraziti osjećaje i pročitati tuđe imaju bolji seksualni život i doživljavaju dva puta više orgazama od onih koje nemaju te sposobnosti pokazalo je istraživanje.

Rezultati bi mogli pomoći mnogim ženama koje imaju problema u odnosima s partnerom i ne mogu u potpunosti uživati u seksualnom odnosu.

Emocionalna inteligencija omogućava ženama da izraze svoje želje i potrebe partneru koji tada zna kako ispuniti njihova očekivanja.

Tim Spector s Kraljevskog koledža u Londonu potvrdio je kako je uživanje u seksu puno jednostavnije za žene koje znaju pokazati svoje i prepoznati tuđe osjećaje.

'Istraživanje je pokazalo kako je emocionalna inteligencija prednost na mnogim poljima života, a posebno u krevetu', rekao je profesor Spector.

Ispitano je više od dvije tisuća ženskih blizanki u dobi od 18 do 83 godine. Sve su one odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu. Zamoljene su da ocijene mogućnost postizanja orgazma, te da odgovore na pitanja koja su pokazala u kojoj mjeri znaju izražavati osjećaje i empatiju.

Pokazalo se kako one koje imaju emocionalnu inteligenciju lakše i češće doživljavaju orgazam.

Emocionalna inteligencija omogućava ženama da izraze svoje želje i potrebe partneru koji tada zna kako ispuniti njihova očekivanja kojim ase one u potpunoszi prepuštaju.

Istraživanje koje su proveli znanstvenici iz Češke i Škotske je pokazalo kako ženama predigra ne igra veliku ulogu već više uživaju u glavnom događaju, pa sva upozorenja muškarcima da ne smiju brzati tijekom seksa sada padaju u vodu.

Ono na čemu treba poraditi je dužina trajanja samog odnosa i njegova kvaliteta, a ne predigra, složile su se ispitane žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju