Najnovije istraživanje pokazalo je kako žene postaju promiskuitetnije od muškaraca, a imaju i više seksualnih partnera od njih. Rezultati su pokazali da do 21. godine života, žene u prosjeku imaju devet seksualnih partnera

Jedna od četiri žene bez problema bi se udala zbog novca, a čak 39 posto bi spavalo sa šefom, a 27 posto njih bi spavalo s oženjenim muškarcem, pa čak i ako je u pitanju suprug ili dečko njihove najbolje prijateljice

Da, vremena mijenjaju, a time i uloga žene u suvremenom društvu. Pa ipak, iako su za seks oduvijek vrijedila različita pravila, čini se da su i tu na red došle promjene i to drastične.

Naime, prema najnovijim istraživanjima, mlade žene su sve promiskuitetnije, a imaju više partnera od pripadnika jačeg spola.Samo do 21. godine života djevojke imaju devet seksualnih partnera odnosno za dva više od muškaraca. 25 posto žena spavalo je s više od deset partnera u pet godina, a računa se razdoblje od gubitka nevinosti. Mlađi muškarci imaju upola manje partnerica.

Pitanje promiskuiteta proširilo se i na nevjeru, jer je polovica ispitanih žena priznalo prevaru, a polovica ih je priznala kako se to dogodilo dvaput. Zanimljivo je i da je njih 99 posto odmah reklo kako bi promptno ostavilo svog partnera ako bi on napravio preljub.- Naši rezultati pokazuju da nakon desetljeća ležanja na leđima i zamišljanja raznih stvari, današnje dvadesetogodišnjakinje preuzimaju kontrolu nad svojim seksualnim životima i konačno dobivaju ono što žele u krevetu. A zašto i ne ? Današnje su žene jako zaposlene i žive srestno, a moraju balansirati između učenja, posla, prijatelja, obitelji, karijere i veza. Seks je odličan i slobodan način da se odmorite, opustite i zabavite u današnjem prilično stresnom društvu, prokomentirala je rezultate istraživanja Lisa Smosarski, urednica časopisa More koji je proveo ovo istraživanje.

Novih zanimljivih rezultata ima još. Čak polovica žena nije bilo zaljubljeno u muškarca s kojim su izgubile nevinost sedam posto ih je priznalo seks na jednu noć, sa samo jedan posto vjeruje u nevisnost do braka.


Jedna od četiri žene bez problema udala zbog novca, a čak 39 posto bi spavalo sa šefom zbog promocije na poslu. 27 posto njih bi spavalo s oženjenim muškarcem, pa čak i ako je u pitanju suprug ili dečko njihove najbolje prijateljice (takvih je 14 posto).


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju