Željet ćete biti sigurni da cijelim tijelom i dušom osjećate da je to ono pravo i ispravno prije upuštanja u seksualne odnose, bit će vam puno važnija dubina veze i međusobna povezanost i povjerenje, nego samo ispunjavanje nagona.

Za njegovanje strpljenja bit ćete itekako nagrađeni jer će krajem svibnja doći do spajanja osjećaja strasti, intimnosti i povjerenja i bit ćete poput gusjenice koja je izašla iz čahure. Izaći ćete iz svoje ljuske i prepustiti se svojoj erotskoj prirodi.

Lepršat ćete poput leptira i željeti se povezivati s novim bićima, ali bit ćete krajnje selektivni kada je u pitanju tko će dobiti pristup vašemu medu.

Možda ste poznati kao erotikom nabijen znak, ali ljudi ne shvaćaju uvijek da to znači da se želite u potpunosti stopiti sa svojim ljubavnikom, umom, tijelom i dušom. Želite se osjećati prožeti ljubavlju i intimni odnosi tek tada za vas imaju smisla i pretvaraju se u istinski užitak.

Napokon ćete postići ravnotežu između seksualnog i emocionalnog zadovoljstva, osobito ako ćete voditi ljubav s nekim tko vas i intelektualno stimulira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju